Autor: Informer.rs

14.12.2023.

08:06

Foto: Starsportphoto©

Sport

Sada je sve jasno! Zvezda je najgora u Ligi šampiona ove sezone!

Fudbaleri Seltika i Antverpena uspeli su da dođu do pobeda u poslednjem kolu najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Evropi, čime su "etiketirali" Zvezdu kao najveće razočarenje ovogodišnjeg nadmetanja.

Naime, nisu izabranici Baraka Bahara jedini bez pobede pošto ni Sevilja ni Union Berlin nisu ostvarili trijumf. Ipak, pomenuti klubovi su upisali dva remija i za taj jedan bod su nadmašili crveno-bele.

Informer

Zvezda je propustila da se domogne više bodova u dvomeču sa Jang bojsem, a bilo je za očekivati čim je održan žreb da protiv Sitija i Lajpciga nema čemu da se nada.

U poslednjem meču šampion Srbije je poražen od ekipe iz Mančestera sa 3:2 na "Marakani", ali je ostavila dobar utisak protiv branioca titule.

Informer

Sa druge strane duel sa Fejenordom ekipa Seltika čekala je takođe sa jednim izvojevanim remijem, ali slavila je nakon velike borbe u nadoknadi sa 2:1. 

Antverpen je bio bez ijednog boda pred meč kod kuće sa Barselonom, ali je napravio iznenađenje.

Trijumfovao je tim iz Belgije protiv katalonskog velikana sa 3:2, postigavši pobedonosni gol u nadoknadi vremena. Na taj način je autsajder prešišao i srpskog predstavnika u Ligi šampiona.

Informer

Na taj način su i Belgijanci i Škoti nadmašili Crvenu zvezdu, koja je ponela nepoželjnu titulu najneuspešnijeg tima u ovogosezonskoj grupnoj fazi Lige šampiona.