• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

20:20

KRAJ: Njukasl ispao, Milan ide u Ligu Evrope!

Tanjug/AP

Fudbal

KRAJ: Njukasl ispao, Milan ide u Ligu Evrope!

Podeli vest

Uživo pratite mečeve šestog kola grupne faze Lige šampiona.

Uživo rezultati: 

Grupa E: 

Atletiko Madrid - Lacio   2:0 (1:0)
Grizman 7, Lino 51

Seltik - Fajenord   2:1 (1:0)
Palma 34p, Legerbirke 91 - Minteh 80

Grupa F: 

Borusija Dortmund - Pariz Sen Žermen   1:1 (0:0)
Adejemi 52 - Zair Emri 56

Njukasl - Milan   1:2 (1:0)
Žoelinton 35 - Pulišić 60, Čukvueze 84

Grupa G: 

Crvena zvezda - Mančester siti   2:3 (0:1)
Hvang 76, Katai 90 - Hamilton 19, Bob 62, Filips 85p

RB Lajpcig - Jang bojs  2:1 (0:0)
Šeško 51, Forsberg 56 - Koli 53

Grupa H: 

Porto - Šahtjor  5:3 (1:1)
Galeno 8, 44, Taremi 61, Pepe 78, Konseisao 82 - Sikan 31, Eustahio 72ag, Eguinaldo 88

Antverp - Barselona   3:2 (1:1)
Vermiren 3, Jensen 57 - Tores 37, Guiu 92

UŽIVO:

KRAJ! 

Drugo poluvreme: 

92. minut - GOOOOOOOL! Ponovo vodi Antverp, samo 30 sekundi trajala je radost Barselone pre nego što je Penu savladao Ilenikena - 3:2!

88. minut - Gol na "Dragau", Eguinaldo ublažava poraz Šahtjora protiv Porta - 5:3!

84. minut - GOOOOOOOOL! Milan vodi u Njukaslu, Samuel Čukvueze ušao je u igru pre samo tridesetak sekundi i odmah pogađa mrežu "svraka" - 1:2!

81. minut - GOOOOOOOOL! Vraća se Fajenord, rezervista Minteh vraća Holanađen u meč - 1:1!

Foto: Tanjug/AP

 

77. minut - NE! Nema gola Kilijana Mbaea, u ofsajdu je bio Francuz! 

76. minut - Pariz Sen Žermen vodi u Dortmundu, a ko drugi nego - Mbape! Francuz je sjajno pobegao Matsu Humelsu, istrčao sam pred golmana Borusije i doneo prednost "svecima" - 1:2!

72. minut - GOOOOOOOOOL! Vraća se Šahtjor, prerano smo otpisali ukrajinskog šampiona! Sikan je pobegao defanzivcima Porta, šutirao ka golu Porta, a nakon golmanske intervencije lopta je pogodila Eustrahija koji je "Ugurao" u sopstvenu mrežu - 3:2!

67. minut - Bilo je elemenata za penal u Njukaslu, Bruno Gimaraeš srušio je Tea Ernandeza u kaznenom prostoru, ali Makeli je samo odmahnuo rukom. 

63. minut - GOOOOOOOOOL! Stavlja Mehdi Taremi tačku na meč u "Dragau", deluje da Šahtjor nije u stanju da postigne tri gola protiv sastava Serža Konseisaa - 3:1!

60. minut - GOOOOOOOOOL! Vraća se Milan i to baš nakon kornera koji je iznudio Rajinders! Uspeo je Njukasl da odbije prvi nalet "rosonera", ali nakon drugog centaršuta i rikošeta u kaznenom prostoru lopta je sela na nogu Pulišića koji poravna rezultat - 1:1!

 

 

59. minut - Solo akcija Rajindersa koji je povukao loptu od polovine terena, stigao do kaznenog prostora Njukasla, ali je njegov udarac izblokira. Imaće fudbaleri Milana korner. 

Foto: Tanjug/AP

 

57. minut - GOOOOOOOOOL! E, sada ni VAR ne može da pomogne Barseloni, Antverp vodi golom Vinsenta Jensena. Opet je Oriol Romeu pogrešio, Jusuf mu je loptu ukrao ispored kaznenog prostora i proigrao iskusnog holandskog napadača - 2:1!

56. minut - GOOOOOOOOOL! Uzvraća Pariz Sen Žermen i to preko Zair-Emrija, mladi francuski reprezentativac sačekao je odbitak na ivici kaznenog prostora nakon centaršuta Mbapea i vratio "svece" u život - 1:1!

53. minut - Ponovo je VAR bio na strani Barselone... Serđi Roberto je otvorenim đonom startovao na rivala, sudija je pokazao crveni karton, ali su kolege iz video analize promenile njegovu odluku. 

52. minut - GOOOOOOOOOOOL! Borusija vodi na "Vestfalenu" golom Karima Adejemija! Pariz Sen Žermen je na pragu eliminacije već u grupnoj fazi Lige šampiona... 

 

 

50. minut - Sreća je bila na strani Barselone! Antverp je dobro otvorio drugo poluvreme, ponovo je loptu iz svoje mreže morao da vadi Pena, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu, nema gola - 1:1! 

49. minut - Bijlov uspeva da sačuva kakvu-takvu šansu Fajenorda u Glazgovu, ponovo je Luis Palma bio u sjajnoj situaciji pred golom Holanđana, ali je golman izvrsno reagovao, ostaje 1:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

Kraj prvog poluvremena! 

44. minut - GOOOOOOOOL! Porto ponovo vodi i ponovo je mrežu iza leđa Riznika poslao Galeno!  

Foto: Tanjug/AP

 

41. minut - Ne, nema gola! Nakon provere u VAR sobi pogodak Atletiko Madrida je poništen! 

40. minut - Čini se da je u Madridu pitanje prvog mesta rešeno, Mario Hermozo duplira prednost Atletika, pred Laciom je nemoguća misija da preokrene rezultat protiv čete Čola Simeonea - 2:0!

39. minut - Totalna inicijativa Pariz Sen Žermena u Dortmundu, ali Borusija za sada uspeva da odoli "svecima". 

37. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo se igra "u serijama". Dvadesetak minuta nije bilo uzbuđenja, a sada za tri minuta tri gola. Do izjednačenja u Belgiji stiže Barselona, strelac je Feran Tores - 1:1!

Foto: Tanjug/AP

 

35. minut - GOOOOOOOOL! Vodi i Njukasl, "svrakama" se terenska inicijativa isplatila, predivna akcija čete Edija Haua koju je u gol pretvorio Žoelinton - 1:0!

34. minut - GOOOOOOOOL! Bio je Fajenord bolji od starta meča na "Seltik Parku", ali do vođstva stižu Škoti! Zeruki je skrivio penal, loptu je na kreč stavio Palma i matirao Bijlova - 1:0!

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

31. minut - GOOOOOOL! Izjednačenje na "Dragau", Sikan je bio najviši u skoku nakon kornera, neko vreme trajala je provera gola zbog potencijalnog ofsajda, ali je sve čisto Šahtjor se vraća u meč - 1:1!

29. minut - Koškanje na meču Njukasla i Milana nakon što je Rejinders srušio Migela Almirona. Ipak, vrlo brzo je to Dani Makeli stišao. 

27. minut - Od kako je Antverpen poveo najmanje uzbuđenja ima u Belgiji. Barselona ne uspeva da probije bedem pred golom domaćeg sastava koji se organizovano brani. 

22. minut - Evo ga gol i u Glazgovu, ali on neće biti priznat. Malo je falilo da Santijago Himenez donese vođstvo Fajenordu, no, bio je Meksikanac u ofsajdu - 0:0! 

18. minut - Pršti i na "Vestfalenu", veliku šansu imao je Kilijan Mbape nakon loše reakcije golmana Burkija. Šutirao je Francuz ka praznom golu Borusije, ali se pravo niotkuda pojavio Niklas Zile i sklonio loptu sa gol-linije! 

Foto: EPAIMAGES

 

15. minut - Uzvraćaju "svrake" istom merom preko Žoelintona koji je bio u doboj poziciji u kaznenom prostoru Milana, ali je loše zahvatio loptu. Mnogo sreće za sastav Stefana Piolija, ostaje 0:0! 

11. minut - Zanimljivo je i u Njukaslu, domaćin je na startu meča bolji, ali je najbolju šansu imao Milan preko Janusa Muse. Ipak, promene rezultata nema. 

8. minut - GOOOOOOOOL! Uzbudljivo je na startu utakmica širom Evrope, sada se mreža zatresla na stadionu "Dragao". Još jednom je Evanilson bio "ključan" u kaznenom prostoru Šahtjora, Brazilac je proigrao Galena na drugoj stativi koji je lagano pogodio praznu mrežu - 1:0!

 

 

7. minut - GOOOOOOOOL! Antoan Grizman donosi prednost Atletiko Madridu protiv Lacija u meču za prvo mesto u grupi E. Panično su reagovali defanzivci "nebeskoplavih", Francuz je sačekao dobru povratnu loptu Lina i lako matirao Provedela. 

6. minut - Malo je delilo Porto od vođstva na stadionu "Dragao", Evanilson je bio u centru pažnje, ali je Taras Bondarenko uspeo da ga izblokira, ostaje 0:0. 

3. minut - GOOOOOOL! Šokantan početak utakmice na "Bosuilu" Antverpen vodi protiv Barselone nakon velike greške Oriola Romeua. Koristi to Artur Vermiren i donosi prednost domaćinu - 1:0

 

 

1. minut - Utakmice su počele! 

20:20 - Dobro došli na lajv prenos preostalih šest mečeva poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona. Sve detalje sa utakmica širom Evrope možete uživo pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija