Autor: Informer.rs

20.12.2023.

08:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Nedović u šoku zbog Nejpira: Nisam znao šta se dešava

Međutim, iako je Zvezda u teško situaciji posle novog poraza, posle meča se  više se pričalo o Šabazu Nejpiru, nego o košarci. Američki plejmejker je odbio da igra pre početka meča, a trener Janis Sferopulos posle utakmice je otkrio da igrač razgovara sa drugim klubom. Nedović je bio u šoku, nije znao šta se dešava. 

- Nisam znao stvarno šta se tu dešava, samo sam saznao da neće biti u 12, stvarno nisam mnogo razmišljao o tome - rekao je Nedović.

Na pitanje da li ekipi nedostaje mir zbog čestih spekulacija dodao je:

- Sigurno! Idealni uslovi bi bili da imamo mir, da imamo stabilnu ekipu bez tih problema. To je jednostavno sastavni deo ovog sporta. Moramo da se nosimo sa tim. Ima ljudi koji su zaduženi da se nose sa tim, koji su zaduženi za to i oni će to da reše.

Nedović je priznao i šta je razlog očajne igre Zvezde protiv Mariđana.

- Mislim da nismo bili na nivou na kom je potrebno biti za ovakav tip utakmice. Real Madrid je najkvalitetnija ekipa u Evroligi, znala je da kazni svaku našu grešku, tako da vrlo je jednostavno. Šta znam... Nismo se pripremili dobro, nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice, vruća je glava. Morao bih da pogledam utakmicu, ali i za to nema vremena, imamo utakmicu za dva dana - naglasio je Nedović.