Autor: Informer.rs

12.01.2024.

10:50

Foto: USA Today

Sport

Zvezda ostala bez pojačanja! Levi bek izabrao klub! (FOTO)

Nemački fudbaler Kai Vagner (26), koji se dovodio u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu, produžio je ugovor sa američkim klubom Filadelfija do 2026. godine, što znači da od njegovog dolaska u Beograd definitivno neće biti ništa.

Tu vest objavio je klub iz američke MLS lige na svom zvaničnom sajtu. Vagnera je naciljao Zvezdin sportski sektor za poziciju levog beka, gde godinama bez alternative igra Milan Rodić. Međutim, u međuvremenu su se pojavili još neki klubovi koji žele da ga dovedu, poput Rendžersa i Marseja.

Informer

Vagner je, ipak, procenio da mu je najbolje da ostane u Filadelfiji.

"Kai se iz godine u godinu dokazao kao jedan od najboljih levih bekova u ligi. Sastavni je deo uspeha našeg tima. Pokazao je strast prema ovom klubu, radujemo se što će u budućnosti biti deo našeg tima", prenosi zvanični sajt kluba.

Informer

Što se tiče Zvezde, deluje da neće ni tražiti novog levog beka, iako je i sam Rodić u nedavnom intervjuu za Informer poručio da klubu želi novog igrača na toj poziciji u 2024.

Kako bilo, tu poziciju će u drugom delu sezone pojačati mladi fudbaler Viktor Radojević, koji će Rodiću biti konkurencija.

I sam Zvezdin direktor Zvezdan Terzić pričao je o tom hroničnom problemu koji klub ima.

- Ne dovodimo levog beka. Pretresali smo spisak naših igrača i nismo našli ništa zanimljivo. Milojević (Vladan, prim.aut.) je rekao da Rodić može da sam iznese teret i odigra naredno proleće. Tu je i mladi Viktor Radojević, koji se nametnuo u Grafičaru i dobiće šansu. Nadamo se da će je iskoristiti, baš kao i Kosta Nedeljković - ističe Terzić.