Autor: Informer.rs

14.01.2024.

09:36

Foto: profimedia

Sport

Miloje trlja dlanove! Svet bruji o napadaču Zvezde! (VIDEO)

Bila je to prava mala majstorija fudbalera Crvene zvezde koji je pokazao klasu, a radovao se i zbog asistencije kod prvog pogotka Seka Fofane.

Letošnje Zvezdino pojačanje od kojeg se mnogo očekivalo, sačekao je grešku defanzivaca gostiju, skinuo loptu s noge rivala, sam sebi stvorio izvanrednu poziciju i fenomenalnim udarcem sa desetak metara matirao golmana Đokoa.

Bacio je Kraso u trans više od 60.000 gledalaca na novom stadionu koji je dobio ime po Alasanu Uatari, predsedniku Obale Slonovače.

Pobrao je ubojiti špic simpatije ljubitelje fudbala širom sveta, a nema sumnje da je uživao i Vladan Milojević, trener aktuelnog šampiona Srbije. Koliko će se to odraziti na njegovu minutažu u Ljutice Bogdana saznaćemo u mesecima pred nama, a nema sumnje da stučni štab crno-belih pomno prati igrače koji nisu počeli pripreme sa ostatkom ekipe zbog obaveza u reprezentacijama.

Naredni duel napadač Zvezde i njegovi saigrači iz reprezentacije odigraće protiv reprezentacije Nigerije u četvrtak u 18.00 časova.