• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2024

11:37

Zvezda kreće u poteru za Partizanom! Milojević grmi: Ne plašimo ih se! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda kreće u poteru za Partizanom! Milojević grmi: Ne plašimo ih se! (VIDEO)

Podeli vest

Kreću fudbaleri Crvene zvezde danas sa pripremama za nastavak sezone u okrnjenom sastavu, a šef stručnog štaba Vladan Milojević tvrdi da nema strah od Partizana, lidera Superlige Srbije.

Neće trener koji je zamenio Baraka Bahara moći da računa neko vreme na Žan Filipa Krasoa, Kingsa Kangvu, Nasera Đigu i Osman Bukarija koji su učesnici predstojećeg Afričkog kupa nacija, ali ni na In Bom Hvana, koji će igrati za Južnu Koreju na Azijskom kupu.

 

Oduševljeno se Milojević obratio medijima i igračima prvog radnog dana po porvarku u klub, otkrivši kako se oseća.

- Uvek je lep osećaj biti u Zvezdinoj trenerci. Moj život je vezan za ovaj klub, ovo je moja kuća. Kada god odem odavde, ponesem kofer da se vratim. Uvek je bitno da ono što je bilo iza nas, spakujemo u fioku. Ovo je novi izazov, novi čelendži... Očekivanja su jasna. Titula, Kup... Kakva god da je Crvena zvezda, ciljevi su najviši. Zaostajemo za Partizanom bez potcenjivanja ostalih, oni će nam biti glavni konkurenti za titulu. Ne plašim se, verujem u svoj rad - bile su prve reči Vladana Milojevića.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Krivo je iskusnom stručnjaku što nema sve fudbalere na startu priprema.

- Problem je što nećemo imati sve igrače na raspolaganju, ali dobro je što klub kao što je Zvezda ima reprezentativce. Imam slična iskustva u Saudijskoj Arabiji. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa njima. Pratimo ih. Oni neće ništa izgubiti što se tiče fizike, biće u takmičarskom ritmu što je jako dobro za nas.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Očekuju se dolasci, ali i da neko spakuje kofere i ode sa "Marakane". 

- Igrači su ispoštovali dogovor. Nisu imali mnogo vremena za odmor, osvežili su se. Malo Mića Ivanić kuburi sa povredom, gledaćemo da ga poštedimo. Ostali igrači su na super nivou. Vidi se da su motivisani. Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja. Sada ćemo imati manje utakmica, bitno je da rasčistimo roster, ali prelazni rok je živa stvar. Zahuhtao se prelazni rok, ne mogu da vam kažem nešto precizno. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz skautinga.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Mnogi očekuju da Vladan Milojević nastavi sa promocijom Zvezdine dece. 

- Pojedini igrači su eksplodirali, instistiramo sam da povedemo mnogo mladih igrača. Hoću da vidim ne samo način treniranja, već i ponašanja.

Raduje se Milojević onim što ga očekuje na pripremama.

- Bićemo u najboljem hotelu na Kipru, sa dva fantastična terena. Imaćemo idealne uslove na Ostrvu. Mada je Kipar nepredividiv što se tiče vremena.

 

Foto: Starsportphoto

Zvezdina deca

 

Viđeno je na prizivci nekoliko novih lica, poput Aleksandara Kahvića, koji je jesenas dao devet golova na 10 utakmica na pozajmici u OFK Beogradu. On će  biti prosleđen pančevačkom Železničaru, a tu je i golaman sa Karaburme, Balša Popović, ali verovatno će i on biti kratko tu.

Kada su ostali tinejdžeri u pitanju, tu su Jovan Mijatović, Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Viktor Radojević, Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević.

 

Foto: Starsportphoto

Zvezdina deca

 

 

Beograd je napustio Aleks Vigo, kojem je istekla pozajmica, a ovo je spisak onih na koje sada može da računa Milojević:

 

Foto: Starsportphoto

ivanić, Katai i Popović

 

 

Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nikola Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nikola Mituljikić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović.

Zbog problema sa letovima kasne Šerif Ndiaje i Edmund Ado, dok je bolestan Piter Olanjinka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija