• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2024

11:41

Zvezda će ga se teško rešiti! Klub u teškoj krizi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda će ga se teško rešiti! Klub u teškoj krizi!

Podeli vest

Pojavila se pre nekoliko dana informacija da bi napadač Crvene zvezde Šerif Ndijaje uskoro mogao da napusti Beograd, ali od tog posla po svemu sudeći neće biti ništa.

Došao je Šerif Ndijaje  kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu. Plaćen je četiri miliona, a ugovor je potpisao do 2026. godine. Ipak, nije se Senegalac najbolje snašao u crveno-belom dresu, pa se pojavila informacija da bi uskoro mogao da se rastane sa timom sa "Marakane" i vrati se u tursku Adanu.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Deluje da od toga neće biti ništa nakon što se nekadšanji ofanzivac Milana, Mbaje Nijang, požalio na katastrofalnu finansijsku situaciju u nekadašnjem Šerifovom klubu, ističući da plate kasne čak četiri meseca!

"Moje iskustvo u Turskoj, što se terena tiče, je dobro. Igram dobro, počinjem utakmice. Mogu pokazati šta znam. Život u Turskoj je lep, ali...  Problem je plata, to je uticalo na mene. Čudno je. Mogu da razumem kad plata kasni, ali prošla su četiri meseca od zadnje koju smo dobili. Tako je teško fokusirati se na teren. Želim da odem, već sam to rekao klubu. Želim da se vratim u Francusku. Imam ponuda s drugih mesta, ali želim u Francusku" - ispričao je Mbaje Nijang.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Nije blistao senegalski napadač, velika želja bivšeg trenera Baraka Bahara, pa se nakon samo šest meseci traži način na koji bi on mogao da napusti Beograd. Navodno, čelnici Crvene zvezde i turskog kluba želeli su da pronađu model po kojem Šerif može da se vrati u Adanu, jer je to jedini klub za koji ove sezone može da igra, pored Crvene zvezde. 

Pominjala se šestomesečna pozajmica koja bi Senegalcu pomogla da se vrati na željeni nivo, ali sada je jasno situacija u turskom klubu nije dobara i pitanje je da li će moći da ga vrati tokom januarskog prelaznog roka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija