Autor: Informer.rs

18.01.2024.

18:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Mijatović se vraća za Beograd!? Odlazak iz Zvezde gotova stvar?

Nisu fudbaleri Crvene zvezde tokom jesenjeg dela šampionata uspeli da opravdaju očekivanja navijača i uprave, ali bi dobre partije onih najmlađih srpski šampion mogao dobrano da naplati. Odlazak Koste Nedeljkovića u Aston Vilu za 9.000.000 evra i procente od naredne prodaje je, praktično, gotova stvar, a moguće je da će se u narednim danima realizovati transfer i Jovana Mijatovića. 

Tako makar tvrdi "Mozzart sport". Naime, Jovan Mijatović nalazi se na Kipru sa ostatkom Zvezdinog tima, ali bi zajedno sa Nedeljkovićem mogao da krene put Beograda, a potom u neki od gradova gde "Siti grupa" ima svoje predstavništvo. 

Kao što je Informer pisao, za njega postoji ponuda iz MLS lige, konkretno iz Njujork sitija i klub iz "Siti grupe" spreman je da plati osam miliona evra i dva miliona evra kroz bonuse. Međutim, Mijatović nije želeo van Evrope zbog čega je nedavno bio na video pozivu sa predstavnicima američkog kluba kako bi ga uverili u ozbiljnost projekta. 

Informer

 

"Mozzart sport" dodaje da je sada na "Marakanu" stigla ponuda od Mančester sitija, dodaju nezvanična, ali identična onoj iz Njujorka. Ipak, crveno-beli žele makar milion višee. Klub iz "Siti grupe" spremio je i petogodišnji ugovor za talentovanog napadača te je lako za očekivati da će u narednim danima Zvezda ostvariti dva rekordna izlazna transfera.