Autor: Informer.rs

05.02.2024.

16:01

Foto: Starsportphoto

Sport

Problemi za Zvezdu! Tompkins ima povredu, potpis ugovora na čekanju!

Činilo se da je Crvena zvezda pronašla pojačanje na poziciji krilnog centra u liku iskusnog Treja Tompkinsa (33), ali prema novim informacijama, neizvesno je da li će do saradnje uopšte doći.

Kako prenosi "Sport klub", nekadašnji igrač Real Madrida ima povredu kolena zbog koje ne može da zaigra pre marta. Iskusni krilni centar nije igrao od aprila prošle godine, a lekarski pregledi koje je obavio na Malom Kalemegdanu pokazali su da još uvek nije spreman da istrči na teren.

Informer

Rok za registraciju novih igrača u Evroligi ističe prekosutra u 18 časova, što znači da će Zvezda pod hitno morati da reaguje. Ostaje da se vidi hoće li rizikovati i dati ugovor Tompkinsu, da li će se okrenuti drugim rešenjima ili će u potpunosti odustati od potrage za "četvorkom".

Tompkins bi, ako potpiše za Zvezdu, sasvim izvesno propustio mečeve u Kupu Radivoja Koraća, ali i duele protiv Žalgirisa i Bajerna u Evroligi.

Tompkins je tokom karijere igrao za Los Anđeles Kliperse, Nižnji Novgorod, Real Madrid i Zenit, koji mu je poslednji klub. Sa Madriđanima je bio šampion Evrope u Beogradu 2018. godine.