26.03.2024.

07:41

Foto: Starsportphoto

Sport

"Delije" kipte od besa! Navijači osuli paljbu po igračima, jedan posebno na udaru!

Zvezda je imala priliku da pobedom "overi" prvo mesto ABA lige posle regularnog dela takmičenja, ali je usledio šamar od Mege. 

Navijači crveno-belog tima ljuti su svoje igrače, a pogotovo na Nemanju Nedovića, sudeći po komentarima na Tviteru. Najefikasniji kod Mege bio je Miljenović sa 18 poena, Plavšić je postigao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova.

U Zvezdi se istakao Hanga sa 22 poena, Nedović je stao na 16,  promašio je nekoliko poslednjih napada, što "delije" ne mogu da mu oproste. Poraz od Mege biće snažna opomena treneru Janisu Sferopulosu i njegovom timu.  Zvezda će posle ovog šamara otići u Madrid, na gostovanje prvaku Evrope u petak, a onda će u nedelju od 17 časova imati još jednu "meč loptu" za overu prvog mesta na tabeli ABA lige.

- Užasne odluke, ali ne samo u poslednja dva minuta već tokom čitave poslednje četvrtine. Primili smo 48 poena u drugom poluvremenu, nismo igrali odbranu, gubili smo lopte, falilo nam je brzine, šutevi koje smo uzimali nisu bili rezonski - nezadovoljan je bio je grčki stručnjak posle poraza.

Informer

Navijači su posle meča bili baš kivni na Nemanju Nedovića.


"Osnovna stvar za KK CZ sledeće sezone je da Nedović ne bude u ekipi".

"Nedović može da strpa 40 poena opet će da zasere sve. Jedva čekam da vidim leđa većini igrača".