09.04.2024.

21:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević o Surdulici: Ne može uvek savršeno! Trener Zvezde poziva na oprez pred Kup!

Teškom mukom Crvena zvezda uspela je da nastavi pobednički niz na gostovanju u Surdulici. "Fenjeraša" Superlige Srbije u drugom poluvremenu uspeo je sa dva gola da sruši Aleksandar Katai i tako svom timu obezbedi prvo mesto pred početak plej-ofa. 

Vremena za slavlje na "Marakani" nema budući da crveno-bele već u četvrtak očekuje novi izazov, ovoga puta u Kupu Srbije. Zvezda pred svojim navijačima dočekuje Vršac u okviru četvrtfinala, a jasno je da je ambicija aktuelnog šampiona i ove sezone - dupla kruna. 

U najavi meča Vladan Milojević potvrdio je da se Aleksandar Dragović oporavio od povrede i da konkuriše za mesto u timu, ali da će o njegovom nastupu protiv Vršca prevashodno razgovarati sa medicinskim timom. 

- Videćemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača. Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren sutra, stvari će biti jasnije nakon današnjeg treninga, tek ću tada odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo uči u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje - poručio je Vladan Milojević. 

Informer

 

Svestan je trener Crvene zvezde da njegova ekipa nije odigrala savršen meč u Surdulici, ali dodaje da su tri boda najvažnija u ovom delu sezone. 

- Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspeli smo u tome - podvukao je Milojević.