• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

09.04.2024

11:04

Posle tačno mesec dana pauze: Dragović se sutra vraća na teren

Starsportphoto

Crvena zvezda

Posle tačno mesec dana pauze: Dragović se sutra vraća na teren

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović (33) vratiće se sutra u tim, saznaje Informer. On je s teškom mukom povređen pokušao da igra derbi 9. marta, ali je sredinom prvog poluvremena napustio teren i od tada je bio van stroja.

Crveno-beli će sutra od 19.00 časova (Arena 1 premijum) na "Marakani" dočekati Vršac u meču četvrtine finala Kupa Srbije. Biće to idealna prilika za povratak stamenog štopera, kako bi imao vremena da se uigra do " večitog derbija", koji je zakazan za 20. april.

Foto: Starsportphoto

 

Dragovićev oporavak tekao je postepeno, a prema rečima našeg izvora, sada se oseća spremnim da igra 90 minuta.

- Bilo je mučno, jer je Dragović maltene propustio derbi. Zadržao se na terenu nešto manje od pola sata. Nakon toga je počeo sa oporavkom, pa individualnim treninzima, a pre nekoliko dana uključio se i grupne treninge. Sad već ulazi u duele, dobro se oseća i biće spreman za sutra - objasnio je naš izvor.

Nakon utakmice u Kupu sledi poslednji superligaški meč pred plej-of u kojem će Zvezda u nedelju od 17.00 časova (Arena 1 premijum) dočekati Železničar. Kolo posle toga, igraće se derbi na "Marakani". Tu će Dragović biti jako potreban ekipi.

- Zvezdina igra je izlaskom Dragovića izgledala drugačije. Lakše je bilo probiti odbranu i zbog toga je njegov povratak jako važan. Sledi sedam ključnih utakmica u plej-ofu i očekivanja su da on odigra svaku i pomogne timu u pohodu na titulu - zaključuje naš izvor.

Foto: FK Crvena zvezda

Maksimović, Milosavljević i Avdić

U slučaju da rezultat bude išao Zvezdi na ruku, šansu bi protiv Vršca trebalo da dobije i mladi Andrija Maksimović, koji je pre nekoliko dana priključen prvom timu. Uz njega će biti i Adem Avdić.

- Još nije odlučeno ko će biti bonus igrač, ali ovi momci će sigurno biti u protokolu. Ne bi bilo iznenađenje i da Avdić počne meč - objasnio je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija