• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

02.04.2024

13:44

Dragović se vratio treninzima, ali propušta IMT, evo kad će na teren

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dragović se vratio treninzima, ali propušta IMT, evo kad će na teren

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović (33) vratio se treninzima, ali ne bi trebalo da bude u sastavu za utakmicu protiv IMT-a, saznaje Inforrmer.

Iskusni štoper ovog proleća muku muči sa povredama. Najpre se povredio na gostovanju TSC-u. On je u 28. minutu ostao na zemlji, uhvatio se za mišić i nije mogao da nastavi dalje. Milojević ga je izveo iz igre i želja mu je bila da ga oporavi za "večiti derbi". 

Foto: Starsportphoto

Povređeni Aleksandar Dragović

Uradio je stameni štoper sve što je bilo do njega i snagom volje zaigrao u derbiju 9. marta. Međutim, telo nije moglo da izdrži, pa je posle nešto manje od pola sata igre i tu tražio izmenu. Nije bilo dileme da mu je loše i da ga čeka nešto duža pauza.

Usledila je ubrzo i reprezentativna pauza, pa su očekivanja bila da će Dragović da se oporavi i pridruži se saigračima. Međutim, propustio je i gostovanje Javoru za vikend.

Foto: Starsportphoto

Saldanja i Dragović

Prema poslednjim informacijama sa "Marakane", igrač je počeo da trenira, ali sportski sektor neće rizikovati još u utakmici sa IMT-om, već bi i nju trebalo da propusti.

- Dragović deluje dobro, vratio se na treninge, s tim da još ne radi sa ekipom. Trenira individualno, dobro se kreće, mada još ne ulazi u duele i nema fizički kontakt sa saigračima dok trenira. Volelo bi trener Milojević da ga ima u timu, ali svestan je i on da je pametnije da ga sačuva još jednu utakmicu i bude siguran da se igrač potpuno oporavio - objasnio je naš izvor. 

Nakon IMT-a, sledi gostovanje Radniku iz Surdulice, a u poslednjem kolu Zvezda dočekuje Železničar. Tek onda uslediće plej-of, odnosno još sedam utakmica. Reč je o mečevima koji će siretno odlučivati prvaka Srbije i od velike je važnosti da Dragović bude spreman. Štoper je ove sezone odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima i dao dva gola uz dve asistencije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija