25.04.2024.

14:55

Foto: printscreen

Sport

Svi na "Marakani" su gledali u nju! Razgolitila se žena Zvezdinog asa i zasenila sve! (FOTO)

Uživa izraelski par u Beogradu, često objavljuju slike iz prestonice Srbije na svojim društvenim mrežama, a prelepa Šira modnim kombinacijama oduševljava sve!

Iako je sinoć bilo prohladno, atraktivna plavuša se razgolitila i sa šampanjcem u ruci pozirala na našem najvećem stadionu.

Privukla je  poznata izraelska modna blogerka, influenserka i dizajnerka brojne pogede, baš kao što to čini na košarkaškim utakmicama! Nedavno se Omri nije libio da je ljubi u dvorani i svima pokaže koliko je voli.

Informer

 

Podsetimo, Glazer je početkom sezone stigao iz Hapoel Ber Ševe kao želja tadašnjeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara i odmah mu je ustupljeno mesto prvog golmana ekipe slanjem Milana Borjana na pozajmicu u Slovan.

Kada je na klupu seo Vladan Milojević mnogi su pomislili da će to značiti povratak kanadskog reprezentativca među stative, ali nema dileme da se Izraelac pokazao kao i te kako kvalitetno rešenje za tu poziciju.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde  juče je u jednom trenutku je pohvalio golmane, ali nije znao da kaže hoće li Omri Glazer biti u Zvezdi i sledeće godine. 

- Volim sve momke i poštujem. Kao trener, voleo bih da svi moji igrači ostanu, ali to je nemoguće. U ovom trenutku ne razmišljam o tome. Omri je veliki profesionalac. Imam izuzetnog trenera Golmana Duleta Gašića i Nemanju Supića. Oni su zaslužni i za Borjana i mogu samo da im poručim da nastave tako da rade - rekao je Vladan Milojević.