• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

15.03.2024

09:53

Golman Zvezde doveo ženu u Arenu, pa je ljubio pred svima! (FOTO)

printscreen

Crvena zvezda

Golman Zvezde doveo ženu u Arenu, pa je ljubio pred svima! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaše Crvene zvezde savladao je Makabi rezultatom 84:80 (17:21, 14:26, 22:14, 31:19) u 29. kolu Evrolige, a osim brojnih navijača srpskog tima, u meču je uživao i golman crveno-belih Omri Glazer sa suprugom Širom.

Došli su fudbaleri Crvene zvezde predvođeni trenerom Vladanom Milojevićem da podrže košarkaše, a među njima je bio i Omri Glazer, Izraelac koji je na delu mogao da vidi zemljake. 

On je došao sa suprugom dan nakon što je bio jedan od najzaslužnijijh za pobedu nad Radničkim iz Niša (2:0), kojom je Zvezda došla vrh tabele tabele Superlige Srbije.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Privukla je je prelepa Šira Morag veliku pažnju, a muž se nije libio da je ljubio u dvorani i svima pokaže koliko voli svoju izabranicu.

Podsetimo, Glazer je početkom sezone stigao iz Hapoel Ber Ševe kao želja trenera Baraka  Bahara.

 

 

 

Odmah mu je ustupljeno mesto prvog golmana ekipe slanjem Milana Borjana na pozajmicu u Slovan. Pobrao je simpatije "delija" , a seksepilna Šira mu je podrška na svakom meču koji Zvezda igra na "Marakani".

 

 

 

Lepa plavuša je poznata izraelska modna blogerka, influenserka i dizajnerka i često na svojim objavama ističe koliko joj je lepo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milijaš i Stojanoski ocenjuju: Derbi, ipak, sve rešava!
Fudbal

Milijaš i Stojanoski ocenjuju: Derbi, ipak, sve rešava!

Poslednji, treći večiti derbi u sezoni definitivno će odlučiti šampionsku trku, poručuju Milan Stojanoski (50) i Nenad Milijaš (40) za Informer! Nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde slažu se u oceni da pitanje prvaka još nije rešeno, kao i da do plej-ofa večiti rivali nigde više neće prosipati bodove.

15.03.2024

08:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija