14.05.2024.

06:14

Foto: ATAIMAGES

Sport

Očajno, gore ne može... "Delije" ljute na igrače, jednom žele da vide leđa

Heroj crveno-belih u dramatičnoj završnici u "Pioniru" bio je Dejan Davidovac. Osvojio je "mrtvu" loptu protiv Zeka Ledeja, vezao četiri izuzetno važna slobodna bacanja u poslednjih 14 sekundi Zvezdin krilni košarkaš. Partizan imao samo jednu šansu, šut sa polovine uz zvuk sirene za izjednečenje, ali Avramović nije uspeo da pogodi sa ogromne udaljenosti. Najefikasniji u oba sastava bio je Džejms Naneli sa 27 poena. Kod pobednika Jago je zabeležio 18, Mitrović 14, koliko i Miloš Teodosić, dok je 12 poena imao heroj crveno-belih Dejan Davidovac.

Pored pobede, navijači Crvene zvezde nisu prezadovoljni igrom. Nezadovoljni su pre svega izdanjem pojedinaca. Posebno ističu Nemanju Nedovića, koji je meč okončao sa sedam poena, dok su oduševljeni Teodosićem, Jagom i Davidovcem, ali i Bolombojem.

Jasno je navijačima Zvezde i pored pobede da će njihovi ljubimci morati da igraju mnogo bolje nego na startu finalne serije ako žele da se domognu trofeja u regionalnom takmičenju.

Informer

Informer

Nemanja Nedović je igrom baš iznervirao navijače.

"Hvala deda! Nedović napolje", komenari je navijača na društvenim mrežama.

Poručuju  "delije" igračima da moraju mnogo bolje ako žele titulu. 

"Isčupasmo pobedu, prebitno, uz neviđeno malera, jako loše igre u potpunog podbacaja gomile igraca! Jezivo za Topića! Da su i oni dobili bilo bi zasluženo. Mora mnogo čvršće i bolje ako išta želimo!

"Nemanju Nedovica pratim od juniorskih dana i samo sam ga jednom video da je uzeo loptu i rešavao utakmicu kako treba. To je bilo protiv Asvela prošle godine".

"U drugoj će biti bolje, sigurno. Gore od ovog ne može. Svaka čast na pobedi Davidovcu, Teu i Džoelu".

Bilo je i zabrinutih navijača posle pobede Zvezde.

"Moraćemo kroz seriju da tražimo dodatne heroje, dobili smo ovo, ali sam veoma zabrinut. Kod njih "20+" mogu uvek da ti daju Panter, Naneli, Ledej, Avramović, Kaminski i Kaboklo ako bude dan da pogode Boga oca. Dozir, Smit i Ponitka opasni defanzivci. Teraj dalje KKCZ…