22.05.2024.

00:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Svi su gledali samo u nju! Žena Zvezdinog golmana "zapalila" Loznicu! (FOTO GALERIJA)

Lepa Izraelka bodrila je čuvara mreže crveno-belih u Loznici, baš kao što to radi tokom čitave sezone. Po završetku duela sa Vojvodinom, koji je Zvezda dobila sa 2:1, sišla je na teren i pozirala sa svojim izabranikom, koji joj je doneo i pehar.

Reklo bi se, svojom pojavom na "Lagatoru" skrenula je pažnju na sebe, pa su mnogi umesto slavlja igrača gledali samo u nju. Otprilike je tako gde god se pojavi, pošto je nedavno bodrila Omrija i na utakmici Superlige.

Prelepa plavuša ima gotovo 100.000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram, gde je vrlo aktivna i često objavljuje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, a u objavama vrlo često pojavljuje se i golman Zvezde.

Ostaje da se vidi hoćemo li Omrija i Širu gledati u Beoradu i od narednog leta, budući da za sjajnog golmana postoji veliko interesovanje klubova iz inostranstva. Kako se spekuliše, za Izraelca je zainteresovan francuski Strazbur, ali u klubu sa "Marakane" ne žele da ga puste za male pare, već će pokušati ili da papreno naplate njegove sjajne partije, ili da ga zadrže za naredne evropske izazove.

Tagovi:
sport FK Crvena zvezda Omri Glazer