• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.05.2024

16:10

Stigla bogata ponuda za Glazera - Zvezda odbila i želi više!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Stigla bogata ponuda za Glazera - Zvezda odbila i želi više!

Podeli vest

Francuski Strazbur ponudio 3.500.000 evra, Zvezda želi najmanje 5.000.000.

Kada je letos Barak Bahar precrtao dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana i među stative postavio svog čoveka Omrija Glazera, navijači Crvene zvezde nisu bili oduševljeni. Ispostavilo se da je dolazak izraelskog golmana bio pravi potez za crveno-bele. 

Bio je Glazer jedan od ključnih igrača u osvajanju titule, nadaju se na "Marakani" i duple krune, a sjajne partije pružao je i u Ligi šampiona. Dobrim potezima na golu privukao je pažnju brojnih klubova i sve su prilike da će ga Crvena zvezda teško zadržati već u narednom prelaznom roku. 

Sevilja i Betis od zimus su pratili igre Omrija Glazera, ali dok su klubovi iz Andaluzije spremali ponudu, na "Marakanu" je već stigla jedna zvanična. Kako javlja "Mozzartsport" - Strazbur je Crvenoj zvezdi na sto stavio 3.500.000 evra. Iako bi crveno-beli tim transferom utrostručili ulaganje, ponuda je odbijena! 

Foto: Starsportphoto©

 

Svesni su u Ljutice Bogdana da će teško dovesti adekvatnu zamenu Omrija Glazera iako su sve prilike da će se Milan Borjan vratiti sa pozajmice iz Slovana. Kanađanin puni 37. godina, Zoran Popović 36. Zbog toga, Zvezda je za izraelskog čuvara mreže odredila cenu od najmanje 5.000.000 evra. 

Nedavno se moglo čuti da je plan Crvene zvezde da Omrija Glazera proda, a na "Marakanu" dovede mlađeg čuvara mreže koji bi uz Milana Borjana stasavao i bio prvi izbor među stativama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija