22.05.2024.

07:58

Foto: Starsportphoto

Sport

Bio sam ošamućen, doktor je uspeo da me podesi! Spajić nije znao za sebe

Crveno-belima je ovo četvrti uzastopni trofej Kupa Srbije, kao i četvrta uzastopna "dupla kruna". Neće ga zaboravit štoper Uriš Spajić, strelac drugog pogotka za šampiona Srbije, koji je u drugom poluvremenu prvo doživeo nokaut od Lazara Carevića. Ali, kao da se ništa nije desilo samo nekoliko minuta kasnije golom je najavio slavlje. 

- Imao sam situaciju sa Carevićem, ali to se dešava u fudbalu. Odmah mi se izvinio i još mi je draže što sam potom postigao gol. Bio sam malo ošamućen. Kažu mi da je u jednom momentu moj brat uleteo u teren, a nisam ga ni video. Srećom kratko je trajalo, doktor je očigledno uspeo da me podesi - rekao je Spajić posle utakmice. 

Nada se Spajić da se neće zaustaviti na golu u finalu Kupa. 

- Veoma mi je drag ovaj gol, posebno jer ima težinu, ali mi je među omiljenima i gol u debiju. Srećan sam što igram kod svoje kuće, a postizati golove za Crvenu zvezdu nosi posebnu emociju. Nadam se da se neću zaustaviti.

Informer

Utakmicu je sa tribina gledao i selektor Dragan Stojković koji je Spajića uvrstio na širi spisak za Evropsko prvenstvo.

- To što sam se našao na spisku je ogromna satisfakcija posle svega što sam prošao. Težak period je iza mene, ali je iza mene. Vratio sam se posle utakmice sa Čukaričkim na kojoj nisam bio svoj. Dao sam sve od sebe i vratilo mi se. Drago mi je da je to uvideo i selektor.