• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.05.2024

23:27

Ostao bez svesti, a onda Zvezdi doneo trofej! Spajić: Evropska utakmica i pravo finale! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

Ostao bez svesti, a onda Zvezdi doneo trofej! Spajić: Evropska utakmica i pravo finale! (VIDEO)

Podeli vest

Nadam se da su navijači zadovoljni, hvala što su došli u ovako velikom broju, rekao je Uroš Spajić.

Neverovatna noć za Uroša Spajića... Štoper Crvene zvezde je sredinom drugog poluvremena ostao bez svesti nakon sudara sa Lazarom Carevićem, delovalo je da je u pitanju teška povreda, a samo pet minuta kasnije nakon kornera srpski reprezentativac potvrdio je pobedu izabranika Vladana Milojevića u finalu Kupa Srbije - 2:1. 

Spajić je bio strelac drugog gola crveno-belih, a nakon utakmice pohvalio je organizaciju finala u Loznici i istakao zadovoljstvo zbog još jednog pehara osvojenog u dresu Zvezde. 

- Nadam se da su navijači zadovoljni, hvala im što su došli u ovako velikom broju. Evropska utakmica. Čestitam Vojvodini i njihovim navijačima, pravo finale sa mnogo golova i prilika, drago mi je što smo na kraju pobedili mi - dodao je Uroš Spajić.

Štoper Crvene zvezde pre nekoliko dana dobio je i poziv u reprezentaciju Srbije pred Evropsko prvenstvo. Lepi dani za Uroša Spajića...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija