30.05.2024.

14:30

Foto: EPA

Sport

Dupla radost za "delije"! Titula Olimpijakosa proslavljena u Beogradu! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde, inače bratskog kluba Pirejaca, proslavili su uspeh svojih miljenika impresivnim korteom i vatrometom na ulicama glavnog grada Srbije.

Mnogo automobila i motocikala prevozilo je "delije" koje su, uz mnogobrojne barjake i obeležja oba kluba, iz sveg glasa pevale pesme crveno-belih. 

Olimpijakos je uspeo da trijumfuje u dramatičnom finalu pobedom pogotkom u 118. minutu susreta, a uprkos kasnim satima, veselje na ulicama Grčke i Srbije nije izostalo.

Zvezdine najvatrenije pristalice će po dobrom pamtiti ovu godinu, pošto je njihov klub uspeo da obezbedi petu uzastopnu duplu krunu - to jest osvoji Superligu i Kup Srbije. Takođe, tradicionalno je obeležena i godišnjica osvajanja Lige šampiona u Bariju 1991.

Informer

Korteo "delija"

Mnogo radosti pružili su i košarkaši, koji su uspeli da povrate trofej ABA lige na Mali Kalemegdan i da odbrane trofej "Žućkove levice" u Kupu Radivoja Koraća.

Sada čekaju rivala u finalu Košarkaške lige Srbije, a rival će im biti bolji iz odlučujućeg trećeg meča između Partizana i Mege.