04.06.2024.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Ilić: Pokazali smo sedam puta kako se pobeđuje Partizan (VIDEO)

Crveno-beli su posle triler završnice i uz dosta sreće savladali Partizan sa 89:88 u ponedeljak uveče u "Pioniru" i tako sedmi put uzastopno nadigrali večitog rivala. Ujedno, izabranici Janisa Sferopulosa stigli su na korak od osvajanja triple krune, pa prvu priliku da to u učine imaće već u sredu, kada ih očekuje gostovanje u Beogradskoj areni. 

Informer

 

Ilić je posle trijumfa prokomentarisao neizvesnu završnicu. 

- Teška utakmica. Zaista energetski i po svemu. Videli ste, imali smo dosta oscilacija, mogli smo da prelomimo, imali veliku razliku u nekoliko navrata, ali to je košarka. Treba da poradimo na odbrani u drugom meču kako bi lakše došli do pobede - istakao je Ilić. 

Zvezdin centar otkrio je recept za naredni meč u Areni.

- Da ponovimo igru iz ovog meča, u smislu borbenosti i da popravimo odbranu, u poslednjem delu sezone smo pokazali da to možemo da uradimo - dodaje košarkaš crveno-belih. 

On je na kraju prokomentarisao i neverovatn niz njegove ekipe, koja je i sedmi put uzastopno nadigrala večitog rivala, čime je stekla dodatno dozu samopouzdanja pred novi okršaj.

- Sigurno da nam dosta znači, pokazali smo sedam puta da možemo da igramo sa njima i da ih pobeđujemo. Pobedili smo ih na njihovom terenu već u ABA ligi, to dodatni motiv - zaključio je Ilić.