05.06.2024.

16:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezdin novajlija opleo po bivšem klubu! Terali su me da treniram dok sam bio u bolovima!

Dete šampiona Srbije, koje se ove godine vratilo na "Marakanu" ima izuzetno loše iskustvo iz Francuske.

Nije bio zadovoljan tretmanom u Troi, niti u Siti grupi, pa zbog toga nije želeo ni da razmišlja o ponudi Njujork Sitija, već je doneo odluku da se vrati u Ljutice Bogdana.

Informer

Još pre sedam godina Luka je sa bratom Ivanom postao deo pomenute grupe, kada ga je srpski šampion zajedno sa bratom Ivanom prodao Mančester Sitiju za 5.000.000 evra. Usledile su pozajmice u Bredu, Tvente, TSC i Trou, a poslednje iskustvo mu neće ostati u lepom sećanju.

- Bilo je razgovora sa Njujork Sitijem, ali nisam bio zainteresovan jer nisam želeo da ostanem u Siti grupi -  rekao je Ilić za francuski "Liberation Champagne".

Informer

Minule sezone je često obnavljao povredu leđa i zbog toga pauzirao više od dva meseca, a sve zbog lošeg odnosa kluba prema njemu.

- Dugo sam bio odsutan jer se nisam pravilno lečio. U klubu su me terali da treniram i igram utakmice dok sam bio u velikim bolovima. Nisu me pustili da se oporavim. Ja sam profesionalac, tako da nema potrebe da se pretvaram. To nisam ja - ljutito poručuje Ilić.

Ilić nije bio ni punoletan kada je napustio crveno-beli tabor, a sada rukovodstvo i stručni štab kluba polažu velike nade u njega.

- Mnogo sam iskusniji, prošao sam period koji mi je dosta značio. Bilo je i dobrih i loših stvari, ali i kao osoba sam mnogo toga naučio. Istina je da je bilo drugih ponuda, ali čim sam čuo da je Crvena zvezda zainteresovana bez razmišljanja sam odlučio. Gledao sam dosta utakmica kada sam bio slobodan, svi su fantastični igrači i dobra je stvar što je jaka konkurencija jer će to činiti tim boljim - istakao je Ilić.