07.06.2024.

13:22

Foto: fss.rs

Sport

Pada rekord srpskog fudbala! Mihajlo Cvetković u Zvezdi za 2.500.000 evra!

Ako se taj transfer realizuje, a na dobrom je putu, biće to najskuplja kupovina, odnosno prodaje između dva srpska kluba. Dosadašnji rekord držala je takođe Crvena zvezda, koja je prošle zime dovela Uroša Sremčevića iz lučanske mladosti za dva miliona evra.

Informer je već najavio da su crveno-beli vrlo odlučni u nameri da dovedu jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera. Mladi napadač skrenuo je pažnju na sebe nakon sjajnih partija na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za momke do 17 godina na Kipru. Naš tim je na kontinentalnoj smotri stigao do polufinala, gde je u sudijskoj nadoknadi poražen od Portugala 3:2.

Informer

Pomenuti Cvetković je na tom Evropskom prvenstvu postigao čak četiri gola, a na radaru crveno-belih je već duži vremenski period. Šampion Srbije vrlo je aktivan u letnjem prelaznom roku, pošto je već ozvaničio dolaske Nasera Đige, Luke Ilića i Nemanje Stojića, a blizu dogovora je sa vezistom iz Gvineje Bisao Dalsiom. Spominje se da bi pojačanje mogao da bude i Nemanja Radonjić, koji je izostavljen sa spiska putnika za Evropsko prvenstvo, kao i Marko Arnautović, koji je pod ugovorom sa prvakom Italije Interom.