• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

04.06.2024

08:59

Zvezda se ne šali! Reprezentativac odlazi za 5.000.000, a evo ko stiže na "Marakanu"

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda se ne šali! Reprezentativac odlazi za 5.000.000, a evo ko stiže na "Marakanu"

Podeli vest

Crvenu zvezdu nakon Aleksandra Dragovića i Osmana Bukarija napušta i vezista Marko Stamenić (22), koji se seli u engleski Koventri za 5.000.000 evra. Šampion Srbije je ekspresno reagovao na odlazak momka koji igra za nacionalni tim Novog Zelanda, pa kao slobodan igrač stiže reprezentativac Gvineje Bisao, Dalsio.

Mladi as je letos došao na Marakanu iz Kopenhagena kao slobodan igrač, zaslužio poverenje tadašnjeg šefa struke Baraka Bahara, ali je vrlo brzo krenuo "u rikverc".

Tražio je formu kod trenera Vladana Milojevića, na početku se nije naigrao, ali je uspeo ponovo da se izbori za startnu postavu.  Iako je Stamenić imao ugovor do 2027. godine, ponuda engleskog drugoligaša Koventrija je zadovoljila klub iz Ljutice Bogdana. Takođe, sprski klub će imati i 10 odsto od naredne prodaje Stamenića.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Naše gore list će biti prvo letnje pojačanje ekipe koja je prethodnu sezonu u engleksom Čempionšipu završio na devetom mestu.

Momka koji je odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola, zameniće dosadašnji vezista APOEL-a Dalsio, kojeg je izabrao šef struke Vladan Milojević, sa kojim je sarađivao u sezoni 2022/2023, saznaje Mozzart sport.

 

 

Brzonogi fudbaler ima 28 godina, rođen je u Almadi u Portugaliji, bio omladinski reprezentativac te zemlje, a potom je zaigrao za Gvineju Bisao, za koju je zabeležio osam nastupa.

On je Apoelu upisao 81 nastup, uz sedam postignutih golova i tri asistencije.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija