05.07.2024.

16:05

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Zvezda krade Partizanu pojačanje? Špic iz Paname blizu "Marakane"!

Reč je o centarforu ukrajinske Zorje Lugansk, a zanimljivo, nedavno se spekulisalo da je i Partizan zainteresovan za njega i da ga u Humskoj vide kao eventualnu zamenu za Mateusa Saldanju, koji će ovog leta biti prodat.

Vest je preneo panamski novinar Roni Vargas, koji tvrdi da ima ekskluzivu i da bi Gerero uskoro mogao da zaduži crveno-beli dres!

"Bomba! Fudbalski klub Crvena zvezda, koji je nedavno doveo panamskog fudbalera Pumu Rodrigeza, zainteresovan je za Eduarda Gerera", navodi pomenuti novinar.

Ako se ovaj transfer realizuje, Zvezda bi u narednoj sezoni u svom prvom timu mogla da ima dvojicu reprezentativaca Paname. Nedavno je za srpskog šampiona potpisao krilni napadač Puma Rodrigez, a ako se ispostave tačne informacije da crveno-beli pregovaraju sa Gererom, verovatno će morati dobro da odreše kesu za njega.

Prema informacijama sa specijalizovanog portala "Transfermarkt", Gerero ima tržišnu vrednost od 1,2 miliona evra i ugovor sa Zorjom do 2027. godine. On je prošle sezone u dresu pomenutog kluba na 33 utakmice postigao 13 golova, a u Zvezdi bi verovatno delio minuažu sa Šerifom Ndijajeom, koji je projektovan za startnog centarfora.

Srpski šampion je, navodno, imao nameru da angažuje i španskog napadača Erika Ekspozita, ali prema informacijama iz Poljske, on je odbio ponudu jer želi u jaču ligu od srpske.