• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.06.2024

11:27

Puma: Došao sam da budem šampion sa Zvezdom

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Puma: Došao sam da budem šampion sa Zvezdom

Podeli vest

Došao sam u Crvenu zvezdu da budem šampion, kaže fudbaler Puma Rodrigez. Krilni napadač potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno-belima i zadužio dres sa brojem 19.

Reč je o reprezentativcu Paname koji će koji je veći deo karijere igrao u Španiji, a poslednji klub mu je portugalski Famalikao. Prema njegovim rečima, može da pokriva celu desnu stranu, a uz to ima mnogo dobrih karakteristika. Sa Zvezdom želi da ostvari što više uspeha i osvaja trofeje.

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovde sa željom da pobeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom - rekao je Puma. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 
Otkrio je novi fudbaler Crvene zvezde i kako je dobio nadimak Puma. 
 
- U mom gradu i zemlji su me prvi put tako prozvali, govorili su da sam veoma brz, od tada sam poznat po tom nadimku - zaključio je igrač iz Paname. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija