28.07.2024.

08:38

Foto: Starsportphoto

Sport

Tresla se svlačionica! Milojević ljut: Najgore poluvreme od kad sam u Zvezdi

Crveno-beli su bili u minusu dva gola do 85. minuta meča, ali su u finišu uspeli da neutrališu zaostatak. U 85. minutu je Duarte smanjio na 2:1, pa je nekoliko minuta kasnije Ndijaje pogodio za konačnih  2:2. 

Katastrofalan prvi deo meča naljutio je trenera Milojevića. Remi je za njega poput poraza. Nije imao milosti posle meča, kaže da je prvo poluvreme protiv Mladosti možda i najgore od kada je u Zvezdi.  

- Fudbal je ovo. Nije stvar u rezultatu, nekad i kad igrate nerešeno ili čak izgubite, igrali ste, probali ste i niste nezadovoljni. Ali u prvom poluvremenu smo vrlo malo uradili stvari od onih koje smo planirali. Ne tražim alibi, ja sam taj koji je izabrao sastav i verovao da je to najboljih 11. Da može da se ponovi utakmica sigurno bih se opredelio za drugih 11. Prvo poluvreme je bilo možda i najgore za svo vreme koje sam proveo u Zvezdi. Da je bilo na treningu, prekinuo bih trening - kazao je trener Zvezde Vladan Milojević, prenosi Mozzartsport.

Informer

Igrači u delo nisu sproveli ono što je dogovoreno.  

- Sve što smo pričali, spremali se i radili očigledno nismo ostvarili u prvom poluvremenu. Znali smo da Lučani igraju blok i na kontranapade, izašli su u dve, tri situacije i postigli dva gola. Generalno, nismo mogli da nađemo rešenje za blok rivala jer smo bili totalno neaktivni, pasivni, bez želje... To je nešto što ćemo morati da analiziramo.

Trener crveno-belih nije zadovoljan pristupom pojedinih igrača, pa je najavio radikalne promene i poslao fudbalerima poruku. Moraće žestoko da se bore da bi zaslužili mesto u timu.

- Da sam znao da će biti takav pristup u prvom poluvremenu izabrao bih druge igrače. Imamo veliki fond igrača i boriće se za mesto. Crvena zvezda je to što jeste. Danas u fudbalu morate da se borite i za mene je bilo iznenađenje izdanje mojih igrača u prvom poluvremenu. Ni u najgorem snu nisam mogao da zamislim takvu igru, ali stavićemo to pod loš dan. Drugo poluvreme, kada jurite rezultat 0:2... Napadali smo i ostaje pitanje da li smo osvojili taj bod ili smo izgubili dva jer nismo pobedili.

Informer

Fudbaleri su na terenu radili sve ono što ne bi trebalo, istakao je trener crveno-belih.

- Ekipe još nisu pripremljene. Nije samo Điga grešio već smo imali dosta nekih neiznuđenih loših pasova i odluka. Igrači su radili nešto što insistiram da ne rade. Igrači donose odluke na terenu, a najupečatljivije je da smo bili dosta neaktivni. Protiv niskog bloka treba imati želje, strasti, samopouzdanja i hrabrosti da rešavate situacije, a mi ih nismo rešavali. Smatram da ako ne uđete pošteno u utakmicu, a nismo ušli pošteno fudbalski, ne možete da očekujete uspeh. Ukoliko ne radite ono što treba ili vrlo malo to radite, kako onda i da imate dobre rezultate? Nekada sreća prati hrabre i kada daješ sve od sebe budeš nagrađen.