21.08.2024.

07:49

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Pobedićemo ih! Trčaćemo kao lavovi! Moćna poruka Hvanga posle Bodea

Srpski šampion sinoć je poražen od Bode Glimta u meču plej-ofa za plasman u elitno takmičenje. Norveški prvak slavio je sa 2:1 (0:0), a revanš je za sedam dana na "Marakani". Crveno-beli su se mučili u većem delu susreta, u nekim momentima je delovalo da će protivnik slaviti mnogo ubedljivije, naročito nakon vođstva od 2:0 početkom drugog poluvrmena.

Zvezdin poraz ublažio je Ognjen Mimović, pa će ekipa Vladana Milojevića u Beogradu morati da slavi kako bi imala čemu da se nada.

Prema rečima In Bom Hvanga, jednog od najboljih igrača crveno-belih, beogradski tim biće spreman da u revanšu prikaže bolju partiju.

Siguran sam da ćemo bolje izgledati. Pobedićemo ih. "Marakana" će biti puna naših navijača. Što se tiče pripreme meča, ne bih mnogo da otkrivam taktiku, niti bih javno da govorim o tome. Siguran sam da će stručni štab napraviti taktiku za njih. Nećemo igrati kao sinoć u Norveškoj. Pritisnućemo ih, moramo da trčimo kao 11 lavova. To ćemo i pokazati - poručuje Hvang.

Informer

Hvang u duelu sa igračima Bodea

Vezista iz Južne Koreje kaže da je rezultatom itekako razočaran.

- Sve što kažem posle poraza izgledaće kao izgovor. Moramo da analiziramo gde smo grešili i da se poboljšamo u revanšu. Rezultat je loš, nismo igrali na uobičajenom nivou. Ali, znali smo da će biti teška utakmica - zaključuje Hvang.