• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

20.08.2024

19:32

(UŽIVO) Bode prvi zapretio! Ilić lako otklanja opasnost! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

(UŽIVO) Bode prvi zapretio! Ilić lako otklanja opasnost! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) u norveškom gradu Bodeu igraju prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a rival je šampion "Elitserije" Bode Glimt.

Crveno-bele pomenuti rival deli do plasmana u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, a revanš je na programu naredne sedmice u Beogradu pred navijačima srpskog prvaka. Zvezda prema procenama kladionica nije favorit u večerašnjem duelu, ali uprkos tome na "Marakani" očekuju povoljan rezultat koji bi im omogućio da za osam dana sami odlučuju o svojoj sudbini.

BODE GLIMT - CRVENA ZVEZDA (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum)

Grad: Bode.

Stadion: Aspmira.

Gledalaca: 8.270.

Sudija: Ivan Kružilak (Slovačka).

BODE GLIMT (4-3-3): Haikin - Sjevold, Bjortuft, Gunderson, Bjerkan - Evjen, Berg, Brunstad Fet - Mata, Heg, Hauge.

Trener: Kjetil Knutsen.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Hvang, Elšnik - Ivanić, L. Ilić, Olanjinka - Ndijaje.

Trener: Vladan Milojević.

 

 

UŽIVO

14. minut - Slobodan udarac za Bode izveo je Berg,ali izblokiran je. Biće korner za Norvežane.

9. minut - Prva pretnja na meču i to po gol Zvezde! Mata je šutirao po zemlji, Ilić hvata loptu.

7. minut - Nema šansi zasad u Bodeu. Domaćin želi da nametne svoj ritam, ali ni Zvezda nije defanzivno orijentisana. 

3. minut - Krenuli su domaći sa centra prvi, zasad pokušavaju dugim loptama da pronađu špica Hega.

1. minut - Kreće utakmica godine za Crvenu zvezdu!

 

PRE MEČA

20.55 - Navijači koji nisu uspeli da dođu do karata, smislili su način da gledaju ovu utakmicu. I to sa prozora obližnje zgrade. Nešto slično kao u Ivanjici na mečevima Javora.

Foto: Informer

 

 

20.43 - Dramatične vesti stižu iz Norveške. Jedna osoba, navodno srpskog porekla, uhapšena je zbog fizičkog napada tokom dana. Opširnije možete pročitati u posebnoj vesti.

20.28 - Domaćin zaliva veštačku podlogu. Očekuje se veoma brz fudbal, koji po svemu sudeći izuzetno odgovara domaćoj ekipi.

20.16 - Navijači Crvene zvezde okupili su se na stadionu "Aspmira". Kako to izgleda, možete da pogledate na fotografiji i videu ispod.

Foto: Informer

 

 

 

 

20.05 - Oglasio se i Omri Glazer, golman Crvene zvezde, koji ekipi ne može da pomogne zbog povrede. On je na Instagramu ostavio poruku podrške saigračima.

"Tako je teško što nisam na terenu večeras. Ali, verujem u tim. Jedva čekam da se vratim", poručio je Izraelac.

Foto: Instagram/Omri Glazer

 

 

19.50 - Objavljeni su sastavi za večerašnji meč. Kao što je najavljeno, u startnih 11 nema Pume Rodrigeza. Vladan Milojević na teren izvodi sledeće igrače:

Marko Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Hvang, Elšnik - Ivanić, Luka Ilić, Olanjinka - Ndijaje.

19.38 - Imaće i Crvena zvezda veliku podršku na severu Norveške. Kako javlja naš izveštač iz Bodea Vuk Žarić, korteo "delija" krenuo je ka stadionu "Aspmira".

 

 

 

19.25 - Navijači Bodea spremni su za utakmicu sa Zvezdom. Tokom čitavog dana oni su na ulicama ovog grada šetali i družili se u obeležjima ovog kluba, a kako je sve to izgledalo, možete da pogledate u foto galeriji ispod, ali i u posebnoj vesti.

 

19.15 - Prema informacijama koje su se danas pojavile u medijima, trener Crvene zvezde Vladan Milojević neće moći da računa na ofanzivca Pumu Rodrigeza. On je na jednom od poslednjih treninga dobio udarac od kojeg se još uvek nije oporavio, pa će mesto u startnih 11 umesto njega zauzeti Luka Ilić. Opširnije ovde.

19.10 - Dobrodošli na blog posvećen utakmici plej-ofa za Ligu šampiona Bode Glimt - Crvena zvezda. Ovde možete iz minuta u minut pratiti dešavanja sa severa Norveške pre, tokom i posle utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)
Live TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)

Front u Ukrajini, Bliski istok, Amerika, Rusija, sve ima veze sa jednom političkom karijerom dugom 25 godina. Vladimir Putin bio je premijer Rusije, a kasnije je postao predsednik. Od tada on diže Rusiju iz pepela. Ostala je misterija kako je baš on došao na vlast. Da li je to bila Jeljcinova ideja? Šta se desilo u odnosu sa Amerikom? Imali su sjajne odnose, gajili su dobre političke odnose, u Putinu su videli faktor mira, a onda se nešto neočekivano dogodilo. Da li je Putin prevario Zapad? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo i Vladimir Kljajić, politikolog.

20.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...
Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...

Nacionalna konvencija Demokratske stranke u Čikagu počela je u ponedeljak, a aktuelni američki predsednik Džo Bajden je na otvaranju svečano pozdravio potpredsednicu SAD-a i kandidatkinju koja ga je zamenila u trci za predsedničku fotelju na predstojećim izborima, Kamalu Haris. Međutim, Harisova, koja je trebalo da bude zvezda večeri, ostala je u senci druge žene.

20.08.2024

16:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija