• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

16.08.2024

11:54

Zvezda brutalno potcenjena u Norveškoj! Bodo glimt je veliki favorit protiv šampiona Srbije prema kladionicama!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda brutalno potcenjena u Norveškoj! Bodo glimt je veliki favorit protiv šampiona Srbije prema kladionicama!

Podeli vest

Crvena zvezda će se u plej-ofu Lige šampiona suočiti sa norveškim klubom Bodo glimt, a raspored utakmica je već poznat.

Prvi meč biće odigran 22. avgusta u Norveškoj, dok će revanš biti na beogradskoj "Marakani" 28. avgusta. Obe utakmice počinju u 21 čas.

 

Iako je Crvena zvezda često viđena kao favorit u ovom dvomeču, kladionice su iznenadile objavivši šokantne kvote koje stavljaju Bodo glimt u povoljniju poziciju. Naime, kvote za pobedu Bodo glimta kreću se oko 1,65, dok je kvota za remi 3,80. Pobeda Crvene zvezde, s druge strane, ocenjena je sa visokih 5,40.

 

Ova procena može delovati iznenađujuće s obzirom na tradiciju i iskustvo Crvene zvezde u evropskim takmičenjima. Međutim, Bodo glimt je u tekućoj sezoni pokazao izuzetnu formu, sa četiri ubedljive pobede u kvalifikacijama. Norvežani su eliminisali poljski klub seloniju sa rezultatom 1:0 i 4:1, dok su u prethodnoj rundi kvalifikacija nadmašili letonski RFS rezultatom 4:0 i 3:1.

 

 

 

 

Uprkos tome što kladionice favorizuju Bodo glimt, Crvena zvezda se neće predati lako. Srpski gigant će se truditi da opravda očekivanja i pruži kvalitetnu igru kako bi obezbedio prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

 

Oba meča obećavaju uzbudljiv fudbal i velika očekivanja sa obe strane, a navijači i ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ishod ovog dvomeča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 sat

Više bih voleo Zvezdu u ligi Evrope da skupi malo bodova.

sledeća vest

Vesti

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale
Politika

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale

Predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić ocenila je jutros da nema apsolutno nikakvih uslova da most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici u ovom trenutku bude otvoren i navela je da taj most za Srbe u severnim opštinanam Kosova i Metohije predstavlja simbol otpora rušenju svega srpskog.

16.08.2024

13:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija