• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

15.08.2024

19:25

(UŽIVO) Zvezda čuva prednost! Čukarički opasniji u drugom delu (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

(UŽIVO) Zvezda čuva prednost! Čukarički opasniji u drugom delu (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Čukaričkom u okviru petog kola Superlige Srbije.

Utakmica se igra na stadionu u Pančevu, pošto je teren na Banovom brdu u lošem stanju. Oba tima imaju po 10 bodova i poravnati su na vrhu tabele, zajedno sa Partizanom, s tim da crveno-beli imaju najbolju gol-razliku.

 

Čukarički - C. zvezda 0:2 (0:2)

Strelci: Piter Olanjnika 15, 17. minut

Stadion: SC Mladost, Pančevo.

Sudija: Jovan Šegrt

Žuti kartoni: Cvetković, Diop, Ivanović. 

Čukarički: Mirković: Mirković, Rogan, Stevanović, Jovanović, Diop, Docić, Sisoko, Tufegdžić, Ivanović, Cioni, Cvetković

Trener: Goran Stanić

C. zvezda: Ilić, Mimović, Spajić, Điga, Seol, Hvang, Elšnik, Puma, Ivanić, Olajinka, Duarte

Trener: Vladan Milojević

 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

57. minut - Milson je pokušao sa distance da zapreti golmanu domaćih, ali je njegov šuta sa ivice kaznenog prostora završio preko gola. 

54. minut - Čukarički odlučnije ušao u drugo poluvreme. Daleko je više ofanzivniji, a u šansi je sada bio Vinisijus Melo, ali je lopta završila pored gola Ilića.

50. minut - Zapretio je domaćin, šansu je imao Miladinović, ali su Zvezdini defanzivci blokirali njegov pokušaj. 

47. minut - Trostruka izmena u Čukarkičkom, izašli su Tufegdžić, Ivanović i Cvetković, a šansu dobili Vadzde, Miladinović i Melo.

46. minut - Trener Milojević odlučio je da dvostrukog strelca crveno-belih Pitera Olanjinku ostavi u svlačionici u drugom poluvremenu, posle sjajnog izdanja u prvih 45 minuta. Šansu umesto njega dobio je Milson. Takođe, iz igre je izašao Spajić, a šansu je dobio Stojić.

 

PRVO POLUVREME

46. minut - Završeno je prvo poluvreme u Pančevu, Zvezda na odmor odlazi sa dva gola prednosti. 

45. minut - Igraće se još minut nadoknade u prvom poluvremenu. 

Foto: Starsportphoto

 

 

43. minut - Posle pretnje Čukaričkog, Zvezda je uspostavila kontrolu na terenu. Odlično izdanje crveno-belih ove sezone. 

38. minut - Odličan tempo obe ekipe u Pančevu, navijači mogu da budu zadovoljni. Čukarički sada u završnici malo ofanzivniji. 

34. minut -  Prva i najbolja šansa za Čukarički. Grešku je napravio Spajić, što je iskoristio Tufegdžić, prevario kapitena Zvezde, ali je njegov šut završio pored desne stative.

32. minut - Nova šansa za srpskog šampiona.  Seol je uputio centaršut, lopta je tom prilikom zakačila Duartea i završila tik preko gola Mirkovića. 

Foto: Starsportphoto

 

29. minut - Mogla je Zvezda i do 3:0 i pre isteka pola sata igre. Snažno je šutirao Hvang, ali je ovog puta na pravom mestu bio Mirković i odbranio. 

27. minut - Igra je dosta isprekidana u ovim trenucima. Sada je požuteo i Đorđe Ivanović, zbog prigovora sudiji Šegrtu.

26. minut - Nervozni su domaćini, dobijaju i drugi žuti karton u kratkom periodu. Sada je opomenut Hamadi Diop zbog faula nad Mimovićem.

24. minut - Prvi žuti karton na meču. Opomenu je dobio fudbaler Čukaričkog Mihajlo Cvetković pošto je nakon faula nad Đigom, u besu šutnuo loptu.

20. minut - Posle fantastična dva minuta u kojima je Zvezda matirala "brđane", sada je mirno na terenu u Pančevu. Srpski šampion kontroliše igru na terenu. 

17. minut - GOL! Zvezda duplirala prednost. Novi pogdak Olanjinke. Nigerijac se na pravi način odužio treneru Milojeviću, koji je odlučio da ga stavi u startnih 11. Ovog puta Piter je bio precizan sa ivice kaznenog prostora. Čukarički je u nokdaunu.

Foto: Starsportphoto

 

15. minut - GOL!! Vodi Zvezda, strelac Piter Olanjinka. Puma Rodrigez je centrirao sa desne strane, a na pravom mestu bio je krilni napadač iz Nigerije i pogodio glavom mrežu Mirkovića. 

10. minut - Nastavljaju crveno-beli da pritiskaju ekipu sa Banovog brda, koja u prvim minutima ima mnogo posla u odbrani. Pokušao je sada Uroš Spajić posle kornera, zahvatio je glavom, ali je lopta završila preko prečke. 

7. minut - Ponovo šansa pred golom domaćina. Ivanić je poslao loptu po zemlji, koja je prošla kroz peterac Čuke, ali nije Duarte nije uspeo da stigne na vreme. 

3. minut - Prva pretnja pred golom Čukaričkog, probao je Hvang sa nekih 20 metara, ali je poslao loptu preko prečke.

1. minut - Utakmica je počela u Pančevu, sa centra su krenuli prvi igrači Crvene zvezde.

 

PRE MEČA

19.45 - Trener Vladan Milojević odlučio je da u startnih 11 vrati Pitera Olajnjinku.

19.35 - Fudbalerima Zvezda ovo će biti generalna proba pred početak takmičenja u Ligi šampiona. Srpskog šampiona u utorak očekuje gostovanje norveškom Bodeu u okviru plej-ofa kvalifikacija za elitno takmičenje.

19.25 - Dobro veče i dobro došli na Informerov prenos utakmice između Čukaričkog i Crvene zvezde u okviru 5. kola Superlige Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Farbaju grafite na srpskom jeziku! I danas nastavljeni radovi na mostu na Ibru
Politika

Farbaju grafite na srpskom jeziku! I danas nastavljeni radovi na mostu na Ibru

Na glavnom mostu na Ibru koji je poslednjih mesec i više dana u žiži javnosti na Kosovu i Metohiji zbog najave premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija da će uprkos protivljenju građana severne Mitrovice i severa Kosova i Metohije biti otvoren, danas su izvođeni radovi sa donje strane mosta farbanjem odnosno prekrečavanjem grafita na srpskom jeziku sa severne donje strane mosta.

15.08.2024

18:34

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija