29.08.2024.

08:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Hvang se slomio! Drhtao, srušio se na travu i zaplakao, nisu mogli da ga smire (VIDEO)

Šampion Srbije je nadoknadio minus iz prve utakmice, pobedio Bode (2:0) i domogao se opet takmičenja u eliti. Ali, dok su navijači i njegovi saigrači na terenu slavili Hvang je plakao kao malo dete.

Slomio se najbolji igrač Zvezde nakon trijumfa. Pao je na teren i zaplakao. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Hvang drhti i ne može da se smiri, čak su i saigrači prilazili da mu pomognu. Skoro dva minuta je ležao na zemlji i plakao.

Jasno je koliko mu  ova pobeda i uspeh znače, posebno zbog navijača, postao je ljubimac "delija" odmah po dolasku u klub. Nažalost, male su šanse da predvodi Zvezdu u Ligi šampiona. Kako je rekao posle meča ne zna da li će ostati na "Maraakni", što je potvrdio i  tehnički direktor Beograđana Marko Marin. U razgovoru za Informer nakon plasmana u Ligu šampiona i pobede nad Bode Glimtom (2:0) otkrio da Zvezda ima ozbiljne ponude za korejskog internacionalca. 

- On je vrhunski igrač, dokazao je koliko se bori za klub i koliko voli klub. Sačekaćemo ovih dana. Ako želi da ide, zaslužio je i možda ga pustimo - poručio je Marin.