• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

29.08.2024

08:00

Šok posle plasmana u LŠ! Hvang ide iz Zvezde!? Marin potvrdio da imaju ponude za Korejca!

Tanjug

Crvena zvezda

Šok posle plasmana u LŠ! Hvang ide iz Zvezde!? Marin potvrdio da imaju ponude za Korejca!

Podeli vest

Šok na "Marakani" jutro posle plasmana u Ligu šampiona! Korejski fudbaler In Bom Hvang (27), jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde, mogao bi da napusti crveno-bele u finišu prelaznog roka, otkriva Informer.

Tu informaciju potvrdio je i tehnički direktor Beograđana Marko Marin, koji je u razgovoru za Informer nakon plasmana u Ligu šampiona i pobede nad Bode Glimtom (2:0) otkrio da Zvezda ima ozbiljne ponude za korejskog internacionalca.

Naravno, nekadašnji reprezentativac Nemačke nije želeo da otkriva o kojim timovima se radi, ali naglašava da će rukovodstvo crveno-belih koliko danas obaviti razgovore sa Hvangom, nakon čega će biti poznato da li ide ili ostaje.

U ovom momentu, nije isključena mogućnost ni da sjajni vezista ode sa "Marakane".

- Što se tiče In Boma... On je vrhunski igrač, dokazao je koliko se bori za klub i koliko voli klub. Sačekaćemo ovih dana. Ako želi da ide, zaslužio je i možda ga pustimo - poručuje Marin.

Na konkretno pitanje da li klub ima ponude, Marin je dao konkretan odgovor.

- Imamo. Imamo nekoliko ponuda. Sešćemo sa njim i odlučićemo najbolje za njega i za klub - naglašava Zvezdin funkcioner.

Foto: ATA Images

Marko Marin

 

Ono što je za crveno-bele maltene postalo prepoznatljivo posle svakog plasmana u Ligu šampiona je to da dovodi igrače poslednjeg dana prelaznog roka. Marin ni ovog puta ne isključuje takvu mogućnost.

- Pokušali smo da dovedemo igrače na vreme i mislim da smo uspeli. Videli smo da je ekipa dobra i spremna da igra sa ovakvim timovima. Videćemo šta će se desiti u narednih par dana - kaže Marin.

Foto: FK Crvena zvezda

In Bom Hvang

Što se tiče Hvanga, on je sinoć nakon pobede nad Bode Glimtom izjavio da još uvek ne zna da li ostaje, čime je na neki način i nagovestio da će biti drame oko njegovog statusa u naredna dva dana.

Podsetimo, prelazni rok na tlu centralne Evrope završava se 31. avgusta u ponoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)
Politika

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)

Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka čiji je lider samozvani borac za životnu sredinu Aleksandar Jovanović Ćuta, gostujući na opozicionoj Novoj, koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, priznala je da političari aktivno učestvuju u organizaciji nasilnih protesta, ali da se ne ističu, već kriju, jer ljudi zbog njih ne bi dolazili, ni izlazili na ulice.

29.08.2024

09:49

TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)
Live TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)

Moskovske trupe preuzele kontrolu u naselju Komišivka u Kurskoj oblasti. Ruske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 12 ukrajinskih letilica. Ukrajinske snage pokušavaju da probiju i južnu rusku granicu. Kremlj odbacio mirovni plan Zelenskog. Akcija izraelske vojske na Zapadnoj obali. Izrael potvrdio da je izveo napad u Siriji. Na ovu temu u "Ratu uživo" govorili su novinar Nikola Jović i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.08.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28