29.08.2024.

08:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda na stolu ima dve ponude! Veliki rivali u klinču zbog Hvanga

Prema saznanjima Mozzart Sporta, dva holandska velikana se bore za Korejca - Zvezda na stolu ima ponude Ajaksa i Fajenorda.

Bolji stranac odavno nije igrao na stadionu “Rajko Mitić“, a borbom i posvećenošću od prvog dana kupio je naklonost navijača šampiona Srbije. U redove crveno-belih stigao je prošlog septembra i postao najskuplje pojačanje u istoriji, pošto je Zvezda platila Olimpijakosu obeštećenje od 5.500.000 evra i nije pogrešila.  Ne navodi se konkretna brojku koju sad za njega nude Holanđani, ali nema sumnje da će crveno-beli sjajno da zarade, naravno ukoliko Hvang napusti klub. 

Posle meča je plakao kao kiša, nije ni njemu lako, uvukli su mu se navijači pod kožu, a nije istao igrati u eliti sa Zvezdom i nekim drugim timom, brzo je to i njemu postalo jasno.  Marin je posle plasmana u Ligu šampiona najavio da će rukovodstvo crveno-belih koliko danas obaviti razgovore sa Hvangom, nakon čega će biti poznato da li ide ili ostaje.

Jedan od uslova prilikom dogovora da se iz Atine preseli u Beograd bio je da mu klub ne pravi problem kada stigne ponuda koja se ne odbija. Crveno-beli će ispoštovati dogovor.

Informer

Što se tiče In Boma... On je vrhunski igrač, dokazao je koliko se bori za klub i koliko voli klub. Sačekaćemo ovih dana. Ako želi da ide, zaslužio je i možda ga pustimo.  Imamo nekoliko ponuda. Sešćemo sa njim i odlučićemo najbolje za njega i za klub - istakao je Zvezdin funkcioner.