15.09.2024.

05:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Dominacijaaa, jaki smo kao zemlja... Navijači Zvezde u ekstazi, čekaju spektakl u Ligi šampiona

Zvezda je po gol postigla u oba poluvremena, a strelci su bili Bruno Duarte iz penala i Mirko Ivanić posle kornera. Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli Superlige sa 19 bodova iz sedam utakmica. Napredak ima osam bodova i trenutno je u donjem delu tabele, na 11. poziciji.

Takođe, videli su navijači na sceni i novajlije. Debitovali su Silas, Krunić i Radonjić, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama navijači su bili zadovoljni posle utakmice. Silas je posebno bio u centru pažnje. Mogao je posle 15 sekundi utakmice da zatrese mrežu, ali je golman Napretka uspeo da ga spreči u tome. Bio je u ozbiljnoj prilici i desetak minuta kasnije. Šutirao je  iz veoma povoljnih situacija, ali je oba puta izblokiran. Posao je rutinski odrađen, igrači se nisu previše umorili, golovi su postignuti na vreme, pa nije bilo drame. Sada mogu u miru da se pripremaju za veliku utakmicu u eliti.

Zvezda će naredni meč igrati u okviru Lige šampiona, a prvi rival biće Benfika u četvrtak od 18.45 u Beogradu. "Delije" čekaju spektakl.

"Jaki smo ko zemlja. Očekujem nezapamćen spektakl u četvrtak i naše odlično izdanje", komentrar je navijača na društvenoj mreži "x".

Navijače posebno raduje sjajne igre Mimovića.

"Mimović prepun samopouzdanja, gori".

"Jedva čekam utakmicu s Benfikom nekako bas imam dobar predosećaj".