15.09.2024.

07:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Poznato zašto kapiten Spajić i Điga nisu igrali protiv Napretka

Crveno-beli su za duel sa "čarapanima" ostali bez pomoći kapitena Uroša Spajića i bez Nasera Đige.  To je malo zabrinulo i navijače.

Međutim, nema razloga za brigu! Odrađen je rutinski posao protiv Napretka, a prvak Srbije već u četvrtak igra protiv Benfike na startu Lige šampiona. Uroš Spajić je utakmicu protiv Kruševljana propustio zbog lakše prehlade, preneo je Mocartsport. Điga se umoran vratio sa dalekog puta iz Burkine Faso, pošto je prethodnih dana odigrao dve utakmice za reprezentaciju te zemlje u kvalifikacijama za Kup Afrike protiv Senegala i Malavija. Trener je želeo da ga poštedi dodatnih napora kako ne bi rizikovao povredu. Dobra vest je da imaju dovoljno vremena da se oporave i da će biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za meč sa Portugalcima. 

Informer

Trener  Vladan Milojević bio je zadovoljan posle generalne probe pred Benfiku.

- Odigrali smo dobru utakmicu, uzimajući u obzir da nam je prethodnih dana dosta igrača falilo zbog reprezentativnih obaveza. Zadovoljan sam odnosom, postigli smo šta smo hteli. Zaslužena pobeda, idemo dalje - rekao je Milojević.