17.09.2024.

05:23

Foto: Tanjug

Sport

"Delije", važna informacija! Požurite, otkriveno koliko je karata ostalo za meč sa Benfikom

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, otkrio je koliko je pojedinačnih karata ostalo u prodaji za utakmicu protiv Benfike.

Navijači, požurite, ostalo je samo još oko 8.000 ulaznica.

- Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo - rekao je Zvezdan Terzić.

Informer

Od ove sezone Liga šampiona se igra po potpuno novom sistemu. Novinu predstavlja učešće 36 timova, za razliku od tradicionalnih 32, a takmčiće se po dosad nezabeleženom sistemu. Prvih osam ide u osminu finala, a od devetog do 24. mesta su klubovi koji idu u šesnaestinu finala. Ostali ispadaju.

Informer

- Želeo sam da pozovem i sve sportiste unutar Sportskog društva da u četvrtak pruže podršku našim igračima protiv slavne Benfike i na taj način pokažu zajedništvo, koje treba da krasi crveno-belu porodicu. Iskoristio bih priliku da pozovem i sve naše navijače, ne samo iz Beograda, nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije da dođu i da pomognu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici novog spektakularnog formata Lige šampiona - istakao je Terzić.

Podsetimo, pojedinačne ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 3.500 dinara, za istočnu 6.000, za zapadnu 7.000, za mesta u loži Siniša Mihajlović u centralnom delu zapadne tribine cena je 16.000 dinara... Zvezda će dočekati Benfiku, Barselonu, PSV i Štutgart, a gostovaće Milanu, Interu, Jang Bojsu i Monaku.