• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

16.09.2024

17:05

Moćna poruka Terzića svima! Zvezda je oduvek bila simbol Srbije i simbol uspeha!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Moćna poruka Terzića svima! Zvezda je oduvek bila simbol Srbije i simbol uspeha!

Podeli vest

Na legendarnom stadionu "Rajko Mitić", danas se okupila prava "crveno-bela" elita – sportisti iz čak 14 različitih sekcija Sportskog društva Crvena zvezda, koji će ove sezone predstavljati klub na evropskoj sceni.

Ovo impozantno okupljanje bilo je povod da im se obrati generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, koji je održao inspirativan govor o značaju crveno-bele porodice i zajedništva pred početak evropskih izazova.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da vas vidim u ovolikom broju na ovom našem šampionskom okupljanju, a okupili smo se pred početak evropske sezone gde ćemo imati priliku da na najvećoj evropskoj sceni predstavljamo naš klub, naš grad i našu državu. 

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

- Rekordan broj naših sportista će ove godine predstavljati Crvenu zvezdu na evropskoj sceni. Čak 14 klubova iz našeg Sportskog društva će imati priliku da tokom ove sezone upotpuni našu riznicu trofeja. Ponosni smo na sve vas koji ste se svakodnevnim posvećenim radom izborili za učešće u Evropi. 

- Vi ćete u ovoj sezoni nositi 'Zvezdin štit u Evropi'. Zvezda je oduvek bila simbol Srbije i simbol uspeha. To je tradicija i istorija koju smo nasledili od naših slavnih prethodnika i koja traje evo već skoro 80 godina. Ime i grb koji nosimo, obavezuje nas da u svakom trenutku moramo da dajemo svoj maksimum, kako na terenu tako i van njega. 

- Moramo da budemo pozitivan primer svima drugima, jer mi smo Crvena zvezda. Voleo bih da ovo okupljanje bude tradicionalno, da se svake godine okupimo pred početak evropske sezone i da iskreno podržavamo jedni druge. 

- U četvrtak startuje Liga šampiona u fudbalu, u novom spektakularnom formatu. Sve vas pozivamo da dođete ovde na naš stadion i date podršku našim fudbalerima u meču protiv slavne Benfike. 

Foto: Starsportphoto

FK Crvena zvezda

- Na taj način pokazujemo zajedništvo koje treba da krasi našu crveno-belu porodicu. Želim svima vama da poželim zdravlje i sportsku sreću. Duboko verujem da ćete svojim zalaganjem i karakterom pokazati da ste dostojni slavnog grba koji nosite na grudima i da ćete na pravi način predstavljati Crvenu zvezdu na evropskoj sceni - rekao je Terzić.

Sportistima se obratio i predsednik skupštine Sportskog društva Crvena zvezda, Stojan Vujko, koji je izrazio ponos što Zvezda ima čak 14 predstavnika u evropskim takmičenjima.

- Rekord je da imamo 14 klubova u evropskim takmičenjima. To je ogroman uspeh svih koji su marljivim radom to i zaslužili. Želim svima da vam čestitam na tome, i da poručim da je cela Crvena zvezda ponosna na vas. Želimo da se vratite sa odličijima, te da nosite Zvezdin štit sa ponosom i da se vratite ili sa njim ili na njemu - poručio je Vujko.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija