• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.09.2024

07:45

Zvezda totalno otpisana! Prvak Srbije je autsajder, kladionice objavile kvote

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda totalno otpisana! Prvak Srbije je autsajder, kladionice objavile kvote

Podeli vest

Kladionice opet potcenjuju Crvenu zvezdu! Domaći i evropski bukmejkeri procenili su da je Benfika veliki favorit za pobedu na startu Lige šampiona u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" (18.45, Arena 1 premijum).

Kvota na trijumf Portugalaca iznosi 1,90, dok se pobeda Crvene zvezde vrednuje koeficijentom 4,20, dok je na remi 3,65.

Zvezda otpisana

Ovo nije ništa novo. Kladionice su već otpisivale šampiona Srbije. Naime, crveno-beli su bili otpisani i u revanš meču plej-ofa Lige šampiona protiv Bode Glimta posle poraza u prvom meču od 2:1. Tada je kvota na trijumf šampiona Srbije na "Marakani" bila 4,30, a na Norvežane 1,80, ali je Zvezda razbila Bode u revanšu. Takođe, crveno-belima se ne daju nikakve šanse da uradi nešto ozbiljnije u Ligi šampiona. Zvezda je kako smatraju bukmejkeri drugi najvećeg autsajdera od 36 učesnika elitnog takmičenja. Manje šanse za osvajanje titule prvaka Evrope, ali i za plasman u osminu finala ili baraž za plasman u osminu finala ima samo Slovan iz Bratislave.

Foto: Starsportphoto

 

 

Što se tiče duela sa Portugalcima, kvota da će Bruno Duarte biti prvi strelac na meču je devet, a deset je na Aleksnadra Kataija, a najmanja je na asa Benfike Evangelosa Pavlidisa - samo pet. Ako verujete da će Zvezda slaviti sa 2:1, kvota je 13, pa možete lepo da profitirate, dok je 8,5 na isti rezultat, ali u korist gostiju. Pobeda Crvene zvezde od 1:0 vrednuje se koeficijentom 15, dok je 23 na trijumf 2:0.

Foto: Starsportphoto

 

 


Najmanja kvota je na remi od 1:1, a to je 7,5. Da će ukupno na utakmici biti dva gola kvota je 3,8, dok je 5,5 na smao jedan pogodak, a kvota četiri je tri gola.  Da će Duaret bilo kad postići gol na meču kvota je četiri, a ako jurite iznenađenje i da može do het-trika protiv Benfike koeficijent je čak 176. Veruju bukmejkeri da će Portigalci postići više golova pa je kvota 1,67, dok je na crveno-bele 2,6.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Skandal! Tramp optužio Kamalu i Bajdena da su krivi za napad na njega!
Planeta

Skandal! Tramp optužio Kamalu i Bajdena da su krivi za napad na njega!

Republikanski kandidat Donald Tramp danas je izjavio da ''retorika'' predsednika SAD Džozefa Bajdena i potpredsednice Kamale Haris navodi ljude da pucaju na njega, rekavši da je napadač koji je u nedelju otvorio vatru u blizini bivšeg predsednika reagovao na ''veoma zapaljiv'' narativ demokrata.

16.09.2024

19:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija