• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.09.2024

14:20

Drkušić najavljuje spektakl na "Marakani": Jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu napraviti navijači!

FK Crvena zvezda

Fudbal

Drkušić najavljuje spektakl na "Marakani": Jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu napraviti navijači!

Podeli vest

Igranje na "Marakani" mi je bio dečački san i ponosan što sam to ostvario! Odlično smo odigrali protiv Napretka, sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, navijačima ćemo pružiti pravi spektakl, poručio je fudbaler Crvene zvezde, Vanja Drkušić (24).

Izabranici Vladana Milojevića sinoć su savladali ekipu Napretka rezultatom 2:0, u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Priliku da debituje na "Marakani" imao je i novopečeni defanzivac crveno-belih, Vanja Drkušić, koji je sumirao utiske nakon utakmice, te dodao da je konačno ostvario svoj dečački san.

- Ostvarili smo veoma važnu pobedu koja nam daje vetar u leđa za četvrtak. Napredak je kvalitetna ekipa, ali mi smo pokazali dobru igru i tokom 90 minuta konstantno napadali. Moglo je da bude i ubedljivije, ali se rival zaista dobro branio. Sve u svemu, srećni smo zbog pobede, i uzbuđeni pred ono što nas očekuje u Ligi šampiona. Meni je igranje na Marakani bio dečački san, i presrećan sam i ponosan što sam to ostvario. Teško je rečima sve to opisati, ali se osećam perfektno. Sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, za koju se nadam da će Marakana biti ispunjena i da ćemo navijačima pružiti pravi spektakl - počeo je Drkušić.

Foto: FK Crvena zvezda

Vanja Drkušić

Slovenački reprezentativac se veoma brzo adaptirao u klubu iz Ljutice Bogdana, a ističe da mu je u tome u velikoj meri pomogao i saigrač iz nacionalnog tima, Timi Maks Elšnik.

- Čovek se brzo navikne na dobro. Zaista je tako, odlično su me dočekali saigrači, pomaže mi dosta i Timi Elšnik koga znam iz reprezentacije, ali već sada sam sa svima stvorio dobar odnos. Sviđa mi se što smo izuzetno disciplinovan tim, što se tačno zna ko šta radi i što smo svi ujedinjeni oko uspeha kluba. Stručni štab je takođe sjajan, upijam savete i trudim se da što brže adaptiram sve ono što se traži od mene. Ponavljam, jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu da naprave naši navijači. Igrati Ligu šampiona u Zvezdinom dresu na Marakani je esencija fudbala za mene - zaključio je Drkušić.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (18.45, Arena premijum 1) dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola renomirane Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)
Društvo

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

15.09.2024

15:45

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija