• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

15.09.2024

10:33

Stevanović o Zvezdinom penalu! Ne čačkajte me u to, uvek se prelomi na nama!

Starsportphoto

Fudbal

Stevanović o Zvezdinom penalu! Ne čačkajte me u to, uvek se prelomi na nama!

Podeli vest

Trener Napretka iz Kruševca, Goran Stevanović, bio je vidno nezadovoljan nakon poraza od Crvene zvezde (2:0) na stadionu "Rajko Mitić".

Iako nije želeo da ulazi u dublje komentare o odluci sudije Pavla Ilića, koji je dosudio penal za Zvezdu nakon igranja rukom igrača Napretka, Stevanović nije krio frustraciju zbog još jednog VAR trenutka na štetu njegovog tima.

Kontroverzni penal, koji je Bruno Duarte pretvorio u vođstvo Zvezde, usledio je nakon uklizavanja Marinkovića, igrača Napretka, koji je loptu prvo zakačio nogom, da bi ga potom udarila u ruku.

Sudija nije oklevao i odmah je pokazao na belu tačku, ali trener Napretka smatra da je VAR sistem ponovo doneo odluku koja je presudila njegovom timu.

- Ne čačkajte me u to. Već smo imali onaj jedan VAR protiv OFK Beograda pa se pokazalo da nije bio penal. Sada opet čujem da je bilo noga, ruka. Ne kažem ništa, neka bude kako jeste, ali krivo mi je što stalno nama VAR nešto odlučuje. Ako gubimo, daj da gubimo na neki drugačiji način. Stalno neka pitanja, potpitanja. Ne kažem da nisu bili penal i crveni, pogledaćemo kasnije snimak. Ali mi je krivo zbog načina jer to demorališe ekipu koja je dala sve od sebe. Uvek se nešto prelomi na nama. Ali, idemo dalje - rekao je Stevanović.

Foto: Starsportphoto©

Goran Stevanović

Na kraju, Stevanović je poželeo sreću crveno-belima u njihovom narednom izazovu u Ligi šampiona protiv Benfike, koji je zakazan za četvrtak u 18.45.

- Želim Zvezdi puno uspeha protiv Benfike jer je zaista napravila moćnu ekipu za evropske standarde - zaključio je Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija