• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

15.09.2024

06:33

Bam, bam bam... Benfika gazi! Portugalci zgromili rivala pred Zvezdu (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Bam, bam bam... Benfika gazi! Portugalci zgromili rivala pred Zvezdu (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Benfike ubedljivo su slavili pred svojim navijačima u utakmici petog kola portugalskog prvenstva protiv Santa Klare sa 4:1 pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona (četvrtak, 18.45).

Povratnik na klupu lisabonskog kluba Bruno Laž je na trijumfalan način započeo drugi mandat. Benfika je ubedljivom pobedom posle preokreta poslala poruku crveno-belima, pa će sve da pršti na "Marakani" u Ligi šampiona. 

 

Foto: profimedia

Slavlje fudbalera Benfike

 

Santa Klara je šokirala domaćina posle 20 sekundi igre. Pogodak je postigao Vinisijus. Ali, domaćin se brzo vratio u meč posle šoka, posle nekoliko dobrih šansu, usledio je pogodak Kerema Akturkoglua u 27. minutu meča za poravnanje rezultata - 1:1. Desetak minuta kasnije usledio je preokret.

U 34. minutu meča, Otamendi je asistirao Florentinu Luisu za 2:1. Već početkom drugog dela meča Benfika je došla do dva gola prednosti. Kokču je upisao drugu asistenciju na meču, nakon izjednačujućeg gola, a mrežu je zatresao štoper Antonio Silva. Tu nije bio kraj! U 58. minutu i Anhel Di Marija se upisao u strelce lob udarcem za ubedljiv trijumf Benfike. Dobio je loptu u prostor, istrčao napred i prelepim lob udarcem smestio loptu u mrežu.

 

Standings provided by Sofascore

Foto: profimedia

Anhel di Marija

 

Lisabonski klub se je trenutno na drugoj pozicije na tabeli, posle pet odigranih mečeva ima 10 bodova, pet manje od lidera Sportinga. Vicešampion Portugala je u seriji je od četiri meča bez poraza, ima tri pobede i jedan rem pred okršaj sa šampionom Srbije.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija