• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

12.09.2024

18:27

Ne želimo da se zaustavimo ulaskom u Ligu šampiona! Durate zagrmeo pred povratak na "Marakanu"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ne želimo da se zaustavimo ulaskom u Ligu šampiona! Durate zagrmeo pred povratak na "Marakanu"!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte rekao je danas da je siguran da će navijači ispuniti tribine u meču protiv Napretka kad će biti proslava 61. rođendana stadiona "Rajko Mitić.

Zvezda će u subotu od 20 časova, u osmom kolu Superlige Srbije, dočekati kruševački Napredak. 

- Mnogo nam znači za samopouzdanje to što igramo Ligu šampiona i što ćemo biti u prilici da odmeravamo snage sa najboljim timovima u Evropi. Ispunili smo taj cilj, ali ne želimo tu da se zaustavimo. Pružićemo maksimum u svakoj utakmici koja nas očekuje, a prva u nizu je protiv Napretka. Siguran sam da će navijači ispuniti tribine stadiona koji slavi 61. rođendan, kao i da ćemo svi zajedno obeležiti ulazak u Ligu šampiona na najbolji mogući način - rekao je Duarte za klupski sajt.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Brazilac veruje u nastavak golgeterske serije. Postigao je već pet golova u dosadašnjem toku sezone. 

- Nadam se da ću nastaviti da postižem golove na "Marakani". Volim da igram na našem stadionu, posebno se osećam. Mnogo važnih utakmica je pred nama, i sve to dočekujemo u dobrom raspoloženju, jer smo zaista kvalitetno radili tokom reprezentativne pauze. Bitno je da u kontinuitetu igramo dobro, a što se navijača tiče, već sada osećam da imamo poseban odnos. Mnogo su nam važni, daju nam dodatnu energiju i nadam se da će u subotu ispuniti tribine - zaključio je Duarte.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine
Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine

Porodice devetoro mladih ljudi koji su izgubili živote u masakru koji je izvršio Uroš Blažić u Malom Orašju i Duboni, 4. maja prošle godine, i dalje se nose sa neizmernom tugom i gubitkom. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, redovno izražava svoju tugu putem društvenih mreža, delujući kao primer snage i izdržljivosti u teškim trenucima.

12.09.2024

20:35

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45