• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

12:33

Prelepo! Hvang postao tata, Zvezda dobila novog navijača (FOTO)

Instagram

Fudbal

Prelepo! Hvang postao tata, Zvezda dobila novog navijača (FOTO)

Podeli vest

In Bom Hvang, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, novi igrač Fejenorda, postao je tata.

Južnokorejski fudbaler je lepe vesti podelio na svom Instagram profilu, postavio je i fotografije ćerkice i sve oduševio. 

Pljuštale su čestite od zemkalja, ali i iz Srbije. Navijači Zvezde su čestitali Hvangu, naravno, bilo je komentara da je Zvezda dobila novog navijača. 

 

 

 

 

 

Ostaće Hvang upamćen kao možda jedno od najboljih pojačanja crveno-belih u 21. veku. Navijači su ga obožavali, ne mogu još da prebole njegov odlazak u Holandiju.   U Zvezdu je stigao pre godinu dana iz grčkog Olimpijakosa za 5,5 miliona evra. 

Hvang je "Marakanu" napustio u završnici prelaznog roka. Kako je sam priznao ista je stigla neposredno pred revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Bode Glimta.Potpisao je sa Fejenordom četvorogodišnji ugovor, a Crvenoj zvezdi pripalo je osam miliona evra na ime obeštećenja. Naime, u ugovoru je dogovorena otkupna klauzula od 7.000.000 evra. Ali,  sjajni vezista je pokazao veliku lojalnost prema Crvenoj zvezdi. Tokom pregovora sa roterdamskim klubom, Hvang je insistirao da Zvezda dobije milion evra više od dogovorene klauzule, što znači da će crveno-beli zaraditi ukupno 8.000.000 evra.

- Pre svega, naš meč u plej-ofu Lige šampiona odigrao se 28. avgusta, a dan ili dva pre tog meča kontaktirali su me Fejenord i još jedan tim. Pošto je meč bio zaista važan za mene i tim, odlučio sam da se fokusiram na igru. Takođe sam razgovarao sa svojim agentom, i nakon utakmice smo konkretnije razgovarali o stvarima, uključujući finansijska pitanja. Fejenord je odlučio da me angažuje plaćanjem otkupne klauzule, na čemu sam veoma zahvalan. Holandski klubovi su poznati po razvoju i prodaji mladih igrača, ali iako ću uskoro napuniti 28 godina, oni su ipak odlučili da ulože u mene. Za to sam zaista zahvalan i osećam veliku odgovornost - rekao je Hvang nedavno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija