• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

09.09.2024

15:56

Zvezda počela prodaju karata za Ligu šampiona! Ovo su cene

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda počela prodaju karata za Ligu šampiona! Ovo su cene

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je cene karata za Ligu šampiona.

Srpski prvak uspeo je da savlada Bode Glimt u plej-ofu i da izbori osam utakmica protiv sve samih evropskih velikana, a samim tim i da obezbedi sigurne četiri utakmice na domaćem terenu.

Ekipa Vladana Milojevića na "Marakani" će dočekati Benfiku, Barselonu, Štutgart i PSV, a termini su 29. septembar, 6. novembar, 27. novembar i 21. januar.

Crveno-beli su pre nekoliko dana započeli prodaju sezonskih ulaznica, a od danas je zvaično krenula i prodaja paketa ulaznica za mečeve Lige šampiona. Cene paketa su sledeće:

Za severnu i južnu tribinu cena je 9.5000 dinara.

Za istočnu tribinu paket ulaznica koštaće 18.000 dinara.

Za zapadnu tribinu četiri karte koštaju 22.000 dinara.

Za ložu Siniša Mihajlović, odnosno centralna mesta na zapadu je 47.500 dinara.

Foto: Starsportphoto

 

 

Broj paketa je ograničen na 15.000, dok su pojedinačne karte za Benfiku puštene samo za južnu tribinu i to po ceni od 3.500 dinara.

Nema sumnje da će mečevi u Beogradu izazvati veliku pažnju među navijačima crveno-belih, a očekuje se da Zvezda ima veliku podršku i u inostranstvu. Šampion Srbije gostovaće ove jeseni i zime ekipama Intera, Milana, Monaka i Jang bojsa.

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija