• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

09.09.2024

11:28

Udarac po džepu zbog Lige šampiona! Zvezda mora da doplati za pojačanje

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Udarac po džepu zbog Lige šampiona! Zvezda mora da doplati za pojačanje

Podeli vest

Prema dogovoru sa Makabijem iz Tel Aviva, srpski velikan je za ulazak u Ligu šampiona uplatio još 500.000 evra na račun Izraelaca.

Poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je uspela da kompletira sastav za narednu sezonu. Srpski šampion uložio je ogroman novac u formiranje igračkog kadra za iskorak u Ligi šampiona, a u pojačanja je investirano oko 17.000.000 evra. Dobra vest za sve na "Marakani" je činjenica da je sav taj novac stigao samo od unosnih prodaja prethodne zime, ali i ovog leta. 

Dakle, novac zarađen od plasmana u Ligu šampiona - oko 30.000.000 evra, u svom većinskom delu ostaće na "Marakani". Jedan deo će, ipak, morati da bude uložen u pojačanja budući da je prema dogovoru sa Makabi Tel-Avivom srpski šampion dužan da izraelskom klubu isplati još pola miliona za Felisija Milsona. 

"Walla Sports" javlja da je Crvena zvezda sa Makabijem dogovorila bonuse u slučaju plasmana u Ligu šampiona kada je pre mesec dana Milson iz Izraela stigao na "Marakanu". Reprezentativac Angole bi srpskog šampiona moagao da košta okruglo 6.000.000 evra. 

Foto: profimedia

 

Fiksni deo iznosi 4.500.000 evra, još pola miliona Izraelci su zaradili od plasmana Zvezde u Ligu šampiona,a dodatnih 500.000 crveno-beli bi mogli da plate ako bi i naredne sezone zaigrala u Ligi šampiona. Još pola miliona će pripasti Makabi Tel-Avivu ukoliko velikan sa "Maraken" u naredne dve sezone osvoji titule u Superligi Srbije. 

Milson je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor do 2028. godine, do sada je odigrao šest mečeva i postigao je jedan gol. Ipak, utisak je da su od internacionalca iz Angole stručnjaci na "Marakani" očekivali daleko više. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!
Politika

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će do kraja godine sigurno biti puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora od Kruševca do Vrnjačke Banje, 54 kilometara brze saobraćajnice Šabac-Loznica, preostalih 5,6 kilometara do Valjeva i oko 40 kilometara Dunavskog koridora koji će, kako kaže, u potpunosti biti završen u septembru sledeće godine, skoro godinu dana pre roka.

09.09.2024

15:23

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija