• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

06.09.2024

16:34

Silas: Ponosan sam što sam u Zvezdi! Ambicije su jasne - dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona!

FK Crvena zvezda

Fudbal

Silas: Ponosan sam što sam u Zvezdi! Ambicije su jasne - dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona!

Podeli vest

Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Verujem da nas velike stvari očekuju. Ambicije su jasne - dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona, poručio je novopečeni ofanzivac Crvene zvezde, Silas Katoma Mvumpa (25).

Internacionalac Konga je došao u Zvezdu iz Štutgarta na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa, dok je klauzula neverovatnih 10 miliona evra. Ukoliko je klub iz Ljutice Bogdana aktivira, biće to najskuplji ulazni transfer ikada u našoj zemlji. 

Silas je u tabor crveno-belih došao u samom finišu letnjeg prelaznog roka, i zadužio dres sa brojem 15.

- Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet - započeo je Silas u razgovoru za klupski sajt.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Brzonogi ofanzivac veruje da će sa crveno-belima nastaviti pobednički niz. Njegove ambicije su jasne - osvajanje duple krune u Srbiji, uz što bolji plasman u Ligi šampiona.

- Želeo bih da ove godine ponovo osvojimo duplu krunu u Srbiji i što da ostvarimo što bolje rezultate u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima - podvukao je novopečeni fudbaler crveno-belih.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30