• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

05.09.2024

17:41

Rade Krunić: Hvala Bogu što sam u Zvezdi, dupla kruna je realna!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Rade Krunić: Hvala Bogu što sam u Zvezdi, dupla kruna je realna!

Podeli vest

Šampion Srbije Crvena zvezda predstavio je i Radeta Krunića (30), koji je pre dva dana i zvanično stigao na "Marakanu" iz Fenerbahčea i potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine jedan je od trojice novih pojačanja u smiraju prelaznog roka. Osim iskusnog veziste, koji stiže kao zamena za In Bom Hvanga, na "Marakanu" su još stigli Nemanja Radonjić i Silas Katompa Mvumpa, čime je ekipa iz Beograda kompletirala tim za predstojeću sezonu.

Krunić je, kao što je poznato, bio dugogodišnja želja crveno-belih. Zvezda ga je želela još pre desetak godina, dok je ovaj sada već iskusni fudbaler, nosio dres Donjeg Srema. U međuvremenu je napravio fantastičnu karijeru, stigao je čak i do Milana, a nikad nije skrivao da mu je dugogodišnja želja bila baš da zaigra za crveno-bele.

Foto: FK Crvena zvezda

Rade Krunić zadužio je dres sa brojem šest, koji je nosio In Bom Hvang

 

Sada je to i ponovio.

- Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dečak, posle i kao čovek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome - počeo je Krunić.

Kako kaže, realan cilj ekipe je osvajanje duple krune, to jest državnog prvenstva i Kupa. Ističe da je Zvezdu pratio i kada je nastupao za druge ekipe, a očekuje i dobre igre u Ligi šampiona, gde se nada - nokaut fazi.

- Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumevaju se. Svestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Videlo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u "nokaut" fazu - kaže Krunić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija