• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.09.2024

09:21

Radonjić bacio zvezdaše u trans: Možemo dalje u Ligi šampiona

Starsportphoto

Crvena zvezda

Radonjić bacio zvezdaše u trans: Možemo dalje u Ligi šampiona

Podeli vest

Nemanja Radonjić, povratnik u redove Crvene zvezde, u razgovoru za klupsku televiziju govorio o ciljevima, prošlom mandatu, te poručio da crveno-beli mogu dalje u Ligi šampiona.

Nedeljama se spekulisalo o njegovom povratku na "Marakanu", u jednom momentu je bio blizu, pa onda je delovali da od povratka nema ništa, ali je posao ipak završen poslednjeg dana prelaznog roka. 

- Stizalo mi je mnogo poruka. Stalno sam u kontaktu sa navijačima Crvene zvezde, u dobrim sam odnosima sa njima, i stalno su me ispitivali dok je trajao prelazni rok da li dolazim ili ne. Rekao sam im da čekam još, jer nisam znao šta će se dogoditi. Trebalo je klubovi da se dogovore, i ja sam mislio da će se dogovoriti malo ranije. Dobro, na kraju sam stigao u pravo vreme -  rekao je za Zvezda TV Nemanja Radonjić.

Nekadašnji fudbaler Rome, Marseja, Torina, Benfike, Herte i Majorke kaže da su mu godine u inostranstvu pomogle da sazri.

- Bio sam šest godina preko, bio sam u dobrim klubovima, mislim da sam dosta sazreo kao igrač, da nisam kao što sam bio pre šest godina što je i normalno, jer sam bio mlađi. Nadam se da ću moći da pomognem ekipi i da ću moći da sarađujem sa trenerom Milojevićem kao što sam sarađivao u prošlom mandatu.

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Radonjić

 

Veruje Radonjić da srpski šampion imao dobar tim te da može u narednu fazu Lige šampiona.

- Verujem da smo napravili dobru ekipu za Ligu šampiona, za ligu i kup. Voleo bih da napadnemo Ligu šampiona i da vidimo da li može da se ode dalje. Mislim da može. Ceo život sam navijač Zvezde, stvarno mi je velika želja bila da potpišem. Onda kada sam potpisao, pre sedam godina, to mi je bio najveći san. Drugi je da igram Ligu šampiona, i on će se ostvariti sigurno samo da krenemo.

Dok je igrao u inostranstvu često smo ga viđali na "Marakani", slobodno vreme je koristio kako bi bio je uz svoje crveno-bele . 

- Kad sam otišao poželeo sam možda odmah da se vratim, ali nisam bio u mogućnosti. Volim da gledam svaku utakmicu Crvene zvezde, i fudbalsku i košarkašku. Kada odem na košarku stalno mi pevaju navijači, osetim se baš lepo u tom momentu.

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Otkrio je Radonjić i koje su mu tri utakmice u dresu Zvezde najdraže.

- Krasnodar, Trnava i derbi. O derbiju ne treba pričati, to je najveća utakmica za svakog zvezdaša, to je nešto posebno, nije isto kao kad igraš sa drugim timovima. Što se tiče Krasnodara i Trnave... Krasnodar je bio možda najbitnija utakmica Zvezde u poslednjih 25 ili 30 godina jer smo ušli u Evropu i od tad mislim da nismo ni izlazili. Tako da su mi to sigurno tri najdraže utakmice u dresu Zvezde.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija